J. Zelenka 30. (vl.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov šťastně zvítězil nad Pelhřimovem B


Branky


30. J. Zelenka (vl.)
0

Za úmorného horka proti sobě nastoupily dvě sestavy značně ovlivněné obdobím dovolených a prázdnin. Oba mančafty naskočili v okleštěných a razantně omlazených sestavách, avšak více štěstí měli nakonec bedřichovští. Vlastní gól Zelinky z 27. minuty totiž rozhodl o šťastných třech bodech, které zůstaly v Bedřichově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo možno vidět vyrovnané a bojovné utkání, jehož otěže však v průběhu první půle postupně přebírali domácí fotbalisté. Ti chodili do rychlých brejkových přečíslení, které však nedokázali zužitkovat a přetavit je ve vedoucí branku. Co nezvládli bedřichovští útočníci, to napravili pelhřimovští obránci. Po úniku ze strany si do šibenice vlastní branky srazil míč skluzem dojíždějící Zelenka a poslal domácí Bedřichov do jednobrankového vedení. Domácí po vstřelené brance i nadále diktovali tempo a nedávali soupeři příliš možností pro ohrožení jejich brankáře. V obrovské příležitosti se ocitli Janák s Vaňkem, ale ani jeden z nich nedokázal míč protlačit za Zabloudilova záda. Když ve vsých příležitostech neuspěli ani Šrámek s Lacinou, odcházelo se na poločasovou přestávku za vedení 1:0 pro domácí. 

 

Ani ve druhém dějství se rezerva Pelhřimova nedokázala prosadit a Bedřichov si tak připsal šťastné a cenné tři body do úvodu sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Chtěl bych pochválit celé mužstvo za předvedený výkon. Jsem rád, že to kluci dotáhli do vítězného konce, i když si branku dali hosté vstřelili sami. To bylo ovšem tím, že my jsme je dokázali dostat pod tlak. Pelhřimov si za celé utkání prakticky netvořil jedinou šanci.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , J. Mareš [-] , P. Severa [-] , D. Mareš [-] (77. P. Novotný [-] ) - T. Grepl [-] , D. Lacina [-] , J. Paulík [-] (66. L. Poul [-] ) , J. Janák [-] - D. Vaněk [-] , M. Šrámek [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - F. Brada [-] , V. Hák [-] , T. Mazanec [-] , D. Bartoška [-] - J. Zelenka [-] , J. Zabloudil [-] , O. Šafařík [-] , J. Bumbálek [-] - P. Venkrbec [-] , J. Pakosta [-]

ŽK: 83. P. Severa - 83. J. Zabloudil .
Hráči zápasu: D. Lacina , T. Grepl .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 27.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.