1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkova Borová rozhodla o výhře nad Kamenicí v páté minutě nastavení


Branky


0

Vyrovnaný souboj až do poslední minuty bylo možno vidět o víkendu v Havlíčkově Borové. Tam domácí fotbalisté nastoupili proti nevyzpytatelnému mužstvu favorizované Kamenice nad Lipou. Utkání schylující se k dělbě bodů nakonec rozhodl v páté minutě nastavení středopoloř Patrik Kučera. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném utkání se do úvodních šancí dostali domácí fotbalisté. Nejprve si však na kamenickém gólmanovi Mifkovi vylámal zuby Patrik Kučera, následně ve své příležitosti selhal i Klimeš. I na druhé straně se činil brankář. Pavel Veselý napodobil svého protějška a vytáhl několik vynikajících zákroků. 

 

Rozhodnutí tak přišlo až v pátéminutě nastavení, kdy Provazník rozehrál volný přímý kop na Patrika Kučeru a ten rozjásal přítomné domácí fanoušky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Ve velkém vedru se hrál svižný fotbal na obou stranách. Stínem zápasu bylo zranění hostujícího gólmana a našeho Havlíčka. V nastavení jsme rozhodli z trestného kopu o výhře. O ten gól jsme byli lepší.




Sestavy


TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] (77. A. Chlubna [-] ) , J. Havlíček [-] (70. P. Rakušan [-] ) , L. Kučera [-] , L. Němec [-] (56. J. Chlubna [-] ) - J. Veselý [-] , P. Klimeš [-] , P. Kučera [-] , T. Blažek [-] - R. Provazník [-] , Z. Frühbauer [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] (61. J. Tetiva [-] ) - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , D. Slabý [-] , M. Strašík [-] - V. Kupka [-] , D. Melzoch [-] , V. Spěváček [-] , P. Zahradník [-] (93. P. Macháček [-] ) - O. Doležal [-] , T. Filípek [-] (47. P. Zdeněk [-] )

ŽK: 30. P. Kučera - 22. D. Melzoch , 29. O. Doležal , 44. V. Spěváček . ČK: 80. J. Veselý - 79. O. Doležal .
Hráči zápasu: L. Kučera , P. Kučera , P. Klimeš .
Místo: Havlíčkova Borová. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.