V. Cvach 41.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice si odvezla z Bedřichova bod brankou v nastaveném čase


Branky


0

Bedřichov nezažívá vůbec špatný start do nové sezony. Hned v úvodním kole si totiž připsal první zářez na pažbu v podobě výhry nad favorizovanou pelhřimovskou juniorkou a ve třetím kole si zase vyšlápl na letos výborně hrající Dobronín. Se šesti body přijížděli do Bedřichova taktéž fotbalisté Věžnice, kteří kromě šestigólového výpadku ve Speřicích dokázali porazit silnou Kamenici nad Lipou a poradili si i s trápícím se Pohledem. Ve víkendovém utkání 4. kola měli diváci v Bedřichově možnost vidět vyrovnané utkání. Bedřichovští mladíci se sice dostali v prvním poločase do vedení 1:0, avšak v závěru utkání se projevila absence zkušeností. V první minutě nastavení totiž přišli domácí o míč a následný bleskurychlý protiútok už dokázal bez problému proměnit věžnický ostrostřelec Šejstal, který tak zařídil hostům alespoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solidní první půli dokázali domácí potvrdit brankou

Vstup do utkání patřil domácímu týmu, který aktivní hrou dokázal soupeře z Věžnice přehrávat a vytvořit si několik příležitostí. Hned na úvod se ve velké šanci objevil Janák, když se po krásné kombinační akci dostal k míči u pokutového puntíku, leč jeho střela jen prosvištěla okolo tyče brankáře hostí. Jen o několik chvil později se v podobné příležitosti objevil Šrámek, ale ve výhodné pozici prováhal pravou chvíli a jeho střelu zblokoval výborně se navrátivší obránce. Čtyři minuty před koncem už se mohli domácí radovat. Lacina utaženým centrem posílal míč do pokutového území, který srazil věžnický obránce přesně do míst, kde se nacházel nejzkušenejší hráč domácích Cvach a poslal Bedřichov do vedení. Po dobře odehrané první půli tak mohli domácí hráči odejít na poločasovou přestávku s vědomím jednogólového náskoku.  

Taktická chyba domácích v závěru rozhodla o dělbě bodů

Ve druhém dějství se už osmělili i hosté a přitlačili Bedřichov na jeho polovinu. Ten spoléhal především na osvědčené brejky, ale ani k těm se více méně nedostával. Ovšem největším nebezpečím pro domácího brankáře byli paradoxně bedřichovští obránci. Ti Šánovi několika špatně odvrácenými centry škaredě znepříjemnili život. Poprvé špatným odkopem bedřichovský obránce trefil svého gólmana, podruhé Šána tečovaný centr jen tak tak reflexivně vytáhl mimo tři tyče. Pravděpodobně nikdo z přítomných už nepochyboval o tříbodovém zisku Bedřichova, když přišel totální kolaps. Domácí nepochopitelně ztratili v nastaveném čase míč na polovině soupeře a založili bleskurychlý protiútok do zcela otevřené obrany. Na jeho konci už byl osvědčený střelec Šejstal, který zachoval chladnou hlavu a zařídil pro Věžnici vydřený bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: I když nám chybělo několik opor, tak jsme kádr doplnili mladými kluky. Myslím, že jsme utkání měli poměrně pod kontrolou, dostali jsme se do vedení 1:0 a na začátku druhé půle neproměnili dvě šance. Hosté se začali také osmělovat a úplně nejhorší bylo, že v nastaveném čase jsme po naší hrubé chybě inkasovali vyrovnávací gól, po kterém následoval závěrečný hvizd rozhodčího. To bylo trochu na prášky docela nás to mrzelo. Nicméně takovou chybu nemůžeme udělat ani ve IV. třídě.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník, vedoucí týmu Věžnice: Myslím, že jsme byli na Bedřichov dobře připraveni a do nějakých velkých šancí jsme je nepouštěli. V prvním poločase jsme museli pro zranění střídat Smutného, což nám trochu kazilo plány. Ve druhé půli hráli domácí na brejky a při našem vyrovnávacím gólu zahráli domácí velmi netakticky. Myslím si, že vzhledem k vývoji utkání je remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Heřmánek [-] , J. Mareš [-] , D. Mareš [-] , P. Severa [-] - J. Paulík [-] (61. D. Kameník [-] ) , J. Janák [-] , D. Lacina [-] (87. O. Lacina [-] ) , T. Grepl [-] - V. Cvach [-] (58. M. Šrámek [-] ) , D. Volák [-]

SK Věžnice
p. Šrámek [-] - O. Prokeš [-] (76. M. Cakl [-] ) , A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , M. Chalupník [-] - M. Šejstal [-] , D. Pertlíček [-] , J. Kocourek [-] , J. Chvátal [-] - Z. Smutný [-] (33. T. Neuwirt [-] ) , F. Dymáček [-]

ŽK: 37. P. Severa - 40. D. Pertlíček , 75. O. Prokeš .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.