2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:30

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobronín vyhrál popáté v sezoně


Branky


0

V sobotním zápase se utkaly týmy TJ Jiskra Dobronín a SK Věžnice. Právě domácí mají na podzim zatím výbornou formu, kdy z pěti zápasů klopýtli jenom jednou. Tým SK Věžnice přijel do Dobronína tuto formu domácích překazit. Po srdnatém výkonu se mu to ale nakonec nepovedlo a Dobronín si i z tohoto zápasu odnesl 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly v prvním poločase

Do zápasu vkročili lépe domácí. Proti oslabenému soupeři, kterému chybělo několik hráčů ze základní sestavy, si hned v prvních patnácti minutách vypracoval 3 vyložené šance. Z těchto tří šancí se ale ujala pouze jediná. Skvěle hrající Sedláček se trefil ve 12. minutě a díky němu se domácí dostali do vedení 1:0. Týmu SK Věžnice se ale rychle povedlo odpovědět. Hned v 17. minutě se do šance dostal hostující Havlíček, který se nemýlil - 1:1. To ale z prvního poločasu nebylo zdaleka vše. Hned ve 21. minutě se domácím opět povedlo navýšit své vedení, kdy se po chybě hostujícího brankáře k zakončení dostal Smejkal a doklepnul míč do prázdné brány - 2:1. Po tomto sporném gólu se na hřišti začalo přiostořvat a hra byla více a více nervóznější. Do konce poločasu bylo rozdáno ještě 5 žlutých karet a 1 červená. Gól však už nepadl žádný, a tak se do kabin šlo za stavu 2:1.

2. poločas bez gólu

Hosté po červené kartě Drahoše z konce prvního poločasu nastoupili do druhé půle pouze v 10 hráčích a šance otočit zápas se skvěle hrajícím Dobronínem se tak ještě zmenšila. Ani ve druhé půli to ale nebyl jednoznačný fotbal. Oslabení hosté pustili domácí pouze do dvou šancí, ze kterých se neujala ani jedna a domácím se tak za 45 minut přesilové hry nepodařilo pojistit si své vedení. Ani hosté ale ve druhém poločase nijak výrazněji nezahrozili, a tak si Dobronín mohl připsat další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta - Trenér Dobronína: My jsme začali zápas velmi dobře, kdy jsme si v první čtvrthodině vypracovali 3 nebo 4 vyložené šance. Bohužel se nám poveldo proměnit jen jednu. Hosté ale hned srovnali. Naštěstí se nám podařilo rychle odpovědět, kdy hostující brankář neudržel míč a Smejkal ji dorazil. Jsem rád za 3 body.

SK Věžnice
Chalupník Bohuslav - vedoucí týmu SK Věžnice: V poslední době se bohužel potýkáme s problémy v sestavě. V sobotu nám chybělo hned 5 hráčů, kteří na jaře nastupovali v základu. To se určitě projevilo na našem výkonu. Bojíme se rozehrát a balóny jenom nakopáváme. I přes tyto problémy a přes to, že jsme hráli celý poločas v 10 jsme myslím byli Dobronínu zdatným soupeřem.



Sestavy


TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - J. Pospíchal [-] , M. Cink [-] , J. Červinka [-] , L. Laňka [-] - L. Sedláček [-] , M. Mikšíček [-] (66. P. Novotný [-] ) , P. Meloun [-] , T. Sedláček [-] - J. Smejkal [-] , M. Macek [-] (79. S. Konyk [-] )

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - O. Prokeš [-] , A. Drahoš [-] , O. Havlíček [-] , M. Fikejz [-] - Z. Smutný [-] , M. Šejstal [-] , F. Dymáček [-] , J. Chvátal [-] (69. V. Vlach [-] ) - T. Neuwirt [-] (77. J. Půža [-] ) , D. Pertlíček [-]

ŽK: 36. J. Smejkal , 89. L. Sedláček - 35. A. Drahoš , 36. Z. Smutný , 41. M. Šejstal , 54. D. Pertlíček . ČK: 45. A. Drahoš .
Hráči zápasu: T. Sedláček , J. Smejkal - O. Havlíček .
Místo: Dobronín. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.