1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnicím stačil k vítězství 1 gól


Branky


0

V zápase se utkali tým SK Věžnice a TJ Sokol Habry. Věžnice se i přes prohru z minulého kola 4:0 s Leštinou drží ve vrchní části tabulky. Habry jsou na tom o dost hůře. Stále se trápí mezi posledními třemi týmy tabulky, přestože se jim v posledním zápase podařilo porazit v té době první tým tabulky - Dobronín 4:2. Na tento skvělý úspěch se jim ale nepodařilo navázat a s Věžnicemi prohrály 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu rozhodl zápas

Habry posílené skvělým úspěchem z posledního zápasu, kdy se jim senzačně podařilo porazit Dobronín 4:2, vstoupily do zápasu s jasným cílem. Navázat na tento úspěch. Proti ale byli domácí Věžnice. Hrálo se oboustraně velmi bojovné a tvrdé utkání, ale v prvním poločase moc šancí k vidění nebylo. Snad jen domácí Smutný se po rohu dostal k hlavičce a jeho střela jen těsně minula branku. Tomu saméhu hráči se také na konci poločasu podařilo změnit skŕe, kdy se po závaru ve vápně hostů nejlépe zorientoval a dorazil míč za záda hostujícího brankáře Valy - 44. minuta 1:0. Prakticky hned po rozehrání sudí opět zapískal do píšťalky a ukončil tím první poločas.

 

Do druhého poločasu tedy měli lepší vstupní pozici domácí, kteří si z prvního poločasu přinesli náskok 1:0. i druhý poločas se ale odvíjel v podobném stylu, jako ten první. Domácí obranu nejvíce zlobil Vít bělák, který si také v 80. mintě  vypracoval největší šanci hostů. Nepodařilo se mu ji ale proměnit a mále platilo to známé a otřepané "nedáš, dostaneš". Domácí totiž zahrozili hned z protiútoku, kdy se do brejku dostal Neuwirt. Zkoušel překonat brankáře hostů kličkou, ale ten skvěle chytil. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo, a tak se domácí mohli radovat z hubeného vítězství 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník: Hledáme někoho do útou místo Šejstala, který bohužel tragicky zahynul. Zkoušeli jsme tedy duo Půža - Smutný, což se docela osvědčilo.Všichni hráči odevzdali maximum. S nasazením jsem byl spokojený. Mohli jsme ale dát ještě alespoň jendu branku navíc, aby byl zápas klidnější.

TJ Sokol Habry
Jiří Černý: Ohlasy hostujícího trenéra pro vás připravujeme...



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , J. Kocourek [-] , M. Chalupník [-] - Z. Smutný [-] , J. Chvátal [-] , O. Prokeš [-] , F. Dymáček [-] - p. Klement [-] (89. M. Krupička [-] ) , J. Půža [-] (73. T. Neuwirt [-] )

TJ Sokol Habry
P. Vala [-] - L. Vavřička [-] , M. Janouch [-] , M. Bernat [-] (58. K. Příbramský [-] ) , K. Stránský [-] - J. Bártík [-] (24. J. Melechovský [-] ) , V. Bělák [-] , M. Vlček [-] , K. Michal [-] - L. Desenský [-] , L. Klouček [-]

ŽK: 52. M. Janouch , 76. V. Bělák .
Hráči zápasu: Z. Smutný , p. Klement .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 84. Rozhodčí: Masopust Václav - Ryšánek Zbyšek, Podoba Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.