Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody v Pacově


0

Tým TJ Slavoj Pacov přivítal ve 13. kole SK Věžnice. Domácí ve svém posledním zápase porazili Dobronín na jeho hřišti 0:3 a jejich herní pohoda je vidět i v tabulce. Nachází se totiž na druhém místě a první Ledči šlapou na paty. Věžnice si v posledním zápase poradily s Habry 1:0 a nachází se v klidném středu tabulky. Na Pacov ale neměli. Domácí je přehráli rozdílem třídy a zvítězili 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov rozstřílel Věžnice

TJ Slavoj Pacov přivítal SK Věžnice a hned od začátku bylo vidět, v jaké herní pohodě se domácí nachází. Hned v začátku zápasu si pacovští vytvořili 2 stoprocentní šance, ale ani jednu nepřetavili v gól. To se jim ale povedlo v 16. minutě, kdy vybojovali míč ve středu hřiště, díky čemuž se dostali do přečíslení a po centru z pravé strany se poprvé v zápase prosadil Faltýnek - 1:0. Druhý gól vsítil z přímého kopu Lukáš Rybčák - 2:0. Ve 30. minutě opět skŕoval Faltýnek a to tak, že prakticky stejně, jako v prvním případě. Zvýšil tak vedení domácího týmu na 3:0. Do poločasového hvizdu se už nic dalšího nestalo a týmy tak šli do kabin za stavu 3:0.

Do druhé půle vstoupili domácí stejně jako do té první a Věžnice se prakticky jenom bránily. Hned ve 49. minutě se ale ke střele z hranice vápna dostal Martin Kostroun a propálil vše, co před ním stálo - 4:0. O pět minut později se tomu samému hráči podařilo skŕovat prakticky ze stejné pozice - 5:0. V 83. minutě se ke slovu konečně dostali i hosté. Za tohoto stavu se jim ale povedlo pouze zkorigovat výsledek na 5:1, když se prosadil Ondřej Prokeš. Konečnou podobu skóre dal střídající Michal Maršík, který dostal zpětnou nahrávku na hranici penalty a placírkou umístil míč k tyči. Konečné skóre, které po devadesáti minutách svítilo na tabuli tedy bylo 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Jozef Lehocký: Byli jsme jednoznačně lepší. Hned na začátku jsme si vytvořili dvě 100% šance, ale nepodařilo se nám je proměnit. Poté už nám ale koncovka vycházela a my jsme zaslouženě vyhráli.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník: Ohlasy trenéra hostujícího týmu pro vás připravujeme



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , T. Kuran [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] (63. J. Pražák [-] ) - M. Kostroun [-] , M. Bezemek [-] (73. M. Maršík [-] ) , F. Tomovič [-] (75. M. Miskai [-] ) , L. Rybčák [-] , P. Stejskal [-] - M. Faltýnek [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , J. Kocourek [-] , M. Chalupník [-] (46. R. Kaňka [-] ) - P. Mottl [-] , O. Prokeš [-] , J. Chvátal [-] , Z. Smutný [-] (67. T. Neuwirt [-] ) - F. Dymáček [-] (63. M. Cakl [-] ) , D. Pertlíček [-]

Hráči zápasu: J. Pavelec , M. Kostroun .
Místo: Pacov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reich Milan - Fridrichovský Miroslav, Svoboda Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.