3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3. M. Benáček (p.) , 59. P. Hronek , 79. M. Štork - 35. D. Horký
12

Rokytnice si proti Hartvíkovicím připsal cennou výhru 3:1 a tím přeskočil svého soupeře 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 Během poslední zářijové neděle na sebe narazily dva týmy z prostředích pater tabulky, Rokytnice přivítala na svém hřišti hráče z Hartvíkovic. Mužstva šla do utkání s cílem získat tři body, neboť hráči obou celků si poslední výhru užili shodně na konci srpna.Úvod utkání začal pro domácí tým nejlépe jak mohl. Po faulu na záložníka Píšu byl hned ve 3. minutě nařízen pokutový kop, jehož se ujmul Benáček a střelou o tyč poslal Rokytnici do vedení. V následujících minutách mohli rokytničtí fotbalisté přidat i branku číslo dvě, ovšem nadějné přečíslení čtyři na jednoho skončilo pouze v rukavicích gólmana Chalupy a podobně dopadla i Haklova přihrávka na před bránou osamoceného Píšu. Tento hráč se po rohovém kopu dostal k hlavičce a o pár centimetrů minul levou tyč hostů. Navýšení na 2:0 ze strany 1.SK nepřišlo, zato se do šancí dostal tým z Hartvíkovic. První pokusy o vyrovnání zpočátku končily v bezpečí u gólmana Hobzy, avšak ve 35. minutě se ve vápně prosadil Horký a vyrovnal. Vrátit vedení zpět na rokytnickou stranu mohl v posledních minutách prvního dějství Štork, jehož střela byla nejprve vyražena na rohový kop a v následné skrumáži se ani trojici domácích hráčů nepodařilo dopravit míč do sítě.

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Do druhé půle vstoupili fotbalisté 1.SK Rokytnice s daleko větším nasazením a lepším výkonem než v úvodních pětačtyřiceti minutách. Odměnou domácímu mančaftu pak byl gól na 2:1 v 65. minutě. Po chybě hartvíkovické defenzivy se sám na gólmana řítil Štork, naservíroval balón před odkrytou bránu Hronkovi, a ten přidal svůj pátý gól v aktuálním ročníku. Hosté ale zbraně nesložili, vypracovali si dvě slibné gólové šance, které ale skvělými zákroky zlikvidoval gólman Hobza. Domácí tým v bílých dresech byl mnohokrát blízko třetímu vstřelenému gólu, ovšem podobně jako v minulých utkáních, muška rokytnických hráčů nebyla správně seřízena. Potvrzení výhry přišlo v 79. minutě. Po přihrávce Benáčka se na rohu vápna Štork rozhodl ke střele na zadní tyč a přesnou ránou rozveselil domácí příznivce.Vedení 3:1 zůstalo až do závěrečného hvizdu nezměněno, a tak se mohl domácí tým radovat z velice cenných tří bodů.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Až do druhé půle jme vstoupili s daleko větším nasazením a lepším výkonem než v úvodních pětačtyřiceti minutách.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] (20. L. Hobza [-] ) - L. Hakl [-] , O. Bartejs [-] , M. Štork [-] (81. P. Kremláček [-] ) , P. Hronek [-] , R. Šoukal [-] , D. Píša [-] , J. Mareš [-] (46. T. Barák [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] , J. Hakl [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (46. D. Pipek [-] ) , M. Outulný [-] , M. Kafka [-] , R. Sýkora [-] - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (70. P. Křivánek [-] ) , M. Kopuletý [-] - T. Urbánek [-] (46. M. Záviška [-] )

ŽK: 13. M. Štork - 61. D. Horký , 63. M. Outulný , 75. R. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - GOLIÁŠ Petr (N), ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Aleš Martének
Tip experta: výhra hostů

Hartal vydře všechny tři body. Rokytnice tentokrát vyjdou s prázdnou.

Tip: výhra domácích