2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nezaváhala


Branky


5

Rokytnice doma vyválčila proti Chlístovu hubené sic důležité vítězství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Losovací aktiv připravil fanouškům pikantní duel hned ze začátku nového ročníku, do rokytnického areálu zavítali hráči sousedního Chlístova.

 

Do utkání za slunného počasí vstoupil lépe domácí výběr, který si již v úvodní čtvrt hodině vytvořil tři gólové šance, avšak chlístovský gólman Hagara proti pokusům Hronka, Vahil’y a Štorka svůj tým podržel. Po akcích domácího celku zahrozil také Chlístov, ovšem Štolba sám před gólmanem mířil ve 20. minutě vysoko nad bránu. Po necelé půl hodině hry se rokytničtí příznivci radovali ze vstřelené branky, radost jejich i střelce Baráka ale utlumil praporek pomezního sudího. Domácí celek si dále vypracovával slibné příležitosti, ale skóre až do 35. minuty zůstalo nezměněno. Po faulu na Baráka před pokutovým územím se k přímému kopu postavil Svoboda, který poslal míč k levé tyči a Rokytnici do vedení. To však vydrželo pouhé tři minuty, dokud skóre utkání nevyrovnal svoji střelou Kocmánek.

 

 

Domácí rozhodli jedinou brankou o výhře

I v úvodu druhého dějství byli domácí aktivnějším mužstvem, což se po necelé čtvrt hodině promítlo i na výsledkové tabuli. Unikající Hronek střelou na přední tyč vrátil v 59. minutě vedení na rokytnickou stranu. Blízko třetí brance byl po pár minutách i Vahil’a, jehož střelecký pokus prolétl těsně vedle levé tyče. Podobně jako v první půli, i tentokrát po neproměněných šancích domácího celku byl Chlístov blízko vyrovnání, ovšem Svobodův přímý kop i Štolbova hlavička pouze rozezvučili brankovou konstrukci. Závěr utkání přinesl pro diváky dramatickou podívanou. Pojistku na 3:1 mohl ze slibné pozice před bránou přidat Hronek, mířil ovšem pouze nad bránu. Následně se po chybě rokytnické obrany řítil sám na bránu Štolba, brankář Hobza ale skvělým zákrokem svůj tým podržel. Na následný chlístovský roh naběhl do vápna i gólman Hagara a po zisku míče ze strany domácích se sami na vracejícího gólmana hnali Benáček s Barákem. První jmenovaný si ale v závěrečné fázi příliš pokopnul balón a chlístovský gólman tak mohl zastavit akci domácích.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: I v úvodu druhého dějství byli domácí aktivnějším mužstvem, což se po necelé čtvrt hodině promítlo i na výsledkové tabuli. Unikající Hronek střelou na přední tyč vrátil v 59. minutě vedení na rokytnickou stranu. Blízko třetí brance byl po pár minutách i Vahil’a, jehož střelecký pokus prolétl těsně vedle levé tyče. Podobně jako v první půli, i tentokrát po neproměněných šancích domácího celku byl Chlístov blízko vyrovnání, ovšem Svobodův přímý kop i Štolbova hlavička pouze rozezvučili brankovou konstrukci. Závěr utkání přinesl pro diváky dramatickou podívanou. Pojistku na 3:1 mohl ze slibné pozice před bránou přidat Hronek, mířil ovšem pouze nad bránu. Následně se po chybě rokytnické obrany řítil sám na bránu Štolba, brankář Hobza ale skvělým zákrokem svůj tým podržel. Na následný chlístovský roh naběhl do vápna i gólman Hagara a po zisku míče ze strany domácích se sami na vracejícího gólmana hnali Benáček s Barákem. První jmenovaný si ale v závěrečné fázi příliš pokopnul balón a chlístovský gólman tak mohl zastavit akci domácích.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] (74. M. Dufek [-] ) , R. Šoukal [-] , P. Svoboda [-] , M. Štork [-] (87. J. Zerzánek [-] ) , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] , J. Bartejs [-] (66. J. Veleba [-] ) , T. Barák [-] , P. Hronek [-] (87. O. Bartejs [-] ) , L. Hakl [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Svoboda [-] , R. Štolba [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , P. Špaček [-] , D. Brestovský [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , T. Kuchařík [-] (75. V. Kučera [-] )

ŽK: 87. P. Hronek - 64. T. Kuchařík , 73. D. Brestovský .
Hráči zápasu: P. Svoboda - K. Kocmánek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - BULÍN Filip, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy se v loňské sezóně pohybovaly ve středu tabulky, a tak se dá předpokládat vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích