M. Moravec 43.
M. Somerauer 61. (p.)
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nedělním šlágru Chotěboř s Humpolcem smírně


Branky


43. M. Moravec , 61. M. Somerauer (p.) - 45. D. Šerý , 60. D. Procházka
0

Po pátečním prologu v Jemnicku a sobotních předehrávkách byl největším nedělním lákadlem souboj domácí Chotěboře, kterou přijel prověřit Humpolec. Souboj  dvou loňských lídrů a i letošních favoritů měl přilákat solidní návštěvu. Chotěboř se po dobrém rozjezdu trochu hledá, výsledkově hlavně na venkovních hřištích. Teď na ní bylo potvrdit domácí dobrou bilanci, ale nečekal jí rozhodně jednoduchý úkol. Humpolec se v posledních kolech fotbalově našel - 6 bodů z posledních dvou kol a skóre 7:0. Ti kdo zavítali na tento souboj viděli nakonec čtyři branky a dělbu bodů po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly před odchodem do šaten

Do zápasu, který asi nejvíce přitahoval z nedělního programu a který ovlivňoval silný vítr, vstoupili domácí s chutí a hosté překvapivě nekoncentrovaně. Vytvořili tím řadu standartek, čímž domácí zaměstnávali neustále obranu Humpolce a hlavně brankáře T. Kříže, ten ale svůj tým pokaždé podržel.Když už si všichni mysleli , že se do šaten půjde bez branek, využil chotěbořský Miloš Moravec individuální chyby a laxnosti obránce hostí a otevřel ve 43. minutě skóre - 1:0.  Jenomže domácí si poločasové vedení nedopřáli. Hned  po rozehrání se dostal k míči J. Skryja, ten předal volnému T. Kopicovi, který přesně odcentroval před branku a našel hlavu Daniela Šerého, jenž vrátil úvodnímu poločasu remízový stav - 1:1. Na vyrovnávací brance se podepsal silný vítr a následný chybný odhad brankáře P. Vykoukala.

Piklovo oživení a pátá branka Martina Somerauera

Do druhého poločasu poslal trenér hostů J. Kubík na hřiště Jiřího Pikla, který začal ihned domácí zaměstnávat a jeho tým se tak herně zlepšil. To se brzy  projevilo i na skóre, ve 49. minutě právě J. Pikl utekl po levé straně a přesným centrem našel hlavu Dominika Procházky - 1:2. Hosté byli tou dobou lepším celkem, ale z vedení se radovali jen deset minut. V 60. minutě zahrál ve vápně kapitán hostí O. Tomovič nešťastně rukou a rozhodči písknul penaltu, kterou svojí pátou sezonní brankou proměnil Martin Somerauer -2:2. Humpolec přece jenom mohl získat všechny body, a však D. Šerý trefil v 72. minutě pouze břevno chotěbořské branky. Zbytek utkání byla urputná a nesmlouvavá bitva o pravděpodobně rozhodující gól, který však nepřišel a zápas tak dospěl do remízové podoby, Chotěboř se rozešla s Humpolcem nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Bod beru. Chtěli jsme tři, po prvním poločase jsme na ně mysleli, ale vzhledem k dalšímu průběhu je dělba spravedlivá. Hra se nám pořád nedaří podle očekávání. Jsme upracovaní a těžkopádní. Humpolec byť nepřijel zcela kompletní prokázal svoji dlouhodobou kvalitu. Utkání však mělo jen průměrnou úroveň..

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Oba góly jsme dostali po zbytečných chybách a přitom jsme si mohli z Chotěboře přivézt tři body! Takto máme jen jeden bod, což je po průběhu zápasu asi spíše ztráta, myslím, že jsme byli lepším týmem..



Sestavy


FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] , T. Hromádka [-] , J. Hlaváček [-] - M. Moravec [-] , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (84. M. Koutný [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Odvářka [-] (79. J. Šimoňák [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Šerý [-] , T. Kopic [-] , D. Procházka [-] , D. Maršík [-] - D. Alt [-] , J. Skryja [-] , O. Tomovič [-] , M. Kratochvíl [-] - F. Kubíček [-] (66. L. Bláha [-] ) , J. Málek [-] (46. J. Pikl [-] )

ŽK: 6. M. Odvářka , 63. P. Hanousek , 66. M. Moravec - 27. M. Kratochvíl , 34. D. Maršík , 60. T. Kopic , 79. D. Šerý . ČK: 90. M. Kratochvíl .
Hráči zápasu: L. Dvořák - J. Pikl , T. Kříž .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.