2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýři Sapeli Polná vyšli střelecky naprázdno, body bere Humpolec


Branky


0

Souboj momentálně velice dobře hrajících týmů byl dnes k vidění v Humpolci. Domácí FK přivítalo Sapeli Polná i s velitelem tamních ostrostřelců Jakubem Szabó. Ten se minule doma předvedl v parádním světle, Moravským Budějovicím nasázel pět branek a je tak jasným králem střelců. Ale ani domácí nezaháleli. Na hřišti nepříjemného Velmezu dokázal Humpolec zvítězit 4:1, k čemuž velkou měrou přispěl režisér hry Jiří Pikl. A právě on a jeho tým měl po tomto duelu více důvodu k radosti, neboť Humpolec domácí zápas zvládl a vyhrál 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu byli lepší domácí, brankově se však prosadil Humpolec

V prvním poločase tohoto souboje o třetí příčku se hrál vyrovnaný fotbal, domácí však byli úvodních 20 minut poněkud  laxní a za tento přístup je mohl kanonýr hostů J. Szabó dvakrát potrestat, ale ani jedna z jeho střel se mezi tyče nevešla. Poté se Humpolec probudil a hned to znamenalo změnu skóre. V 19. minutě zátahl D. Šerý po levé straně míč, obešel obránce a přihrál R. Dalíkovi, který poslal centr na zadní tyč a tam nehlídaný Ondřej Tomovič zavěsil - 1:0. Domácí se po vstřelené brance zlepšili, začali lépe kombinovat a přebrali otěže hry. Hosté se však nadále pokoušeli o rychlé kontry, po jednom takovém střílel J. Vacek ve 23. minutě nad. Podruhé se skóre měnilo ve 29. minutě. O. Tomovič pěkným centrem zprava na vzdálenější tyč našel R. Dalíka, ten přiklepl Filipu Kubíčkovi a domácí útočník zvýšil na 2:0. Důležitý moment nastal ve 44. minutě, kdy byl vyloučen hráč Polné Marek Zamazal za hrubý faul. Hosté tak měli po prvním poločase manko dvou gólů a jednoho muže v poli.

Polná se snažila, ale brzdilo je vyloučení Zamazala

Humpolec hrál celý druhý poločas přesilovku, ale početní i gólová výhoda jej paradoxně ukolébala a až na pár okamžiků to byli hosté, kteří více hrozili. Úvodní příležitost ještě patřila domácím, v 53. minutě se sám před gólmanem Koubkem zjevil F.Kubíček, a však tváří v tvář neuspěl a Koubek vyrazil na roh. Pak již hrozili více méně jen hosté. V 58. minutě pálil neúspěšně z blízka J. Vacek, po kombinaci O. Záškody a J. Szabó. Snížit mohl i nejlepší střelec soutěže Jakub Szabó. V 76. minutě pelášil sám na Tomáše Kříže, ale humpolecký brankář jako již po několikáté skvěle zasáhl. Hned po něm mohl korigovat M. Brnický, také se však neprosadil. V závěru se přece jen dostali domácí, díky oteřené obraně hostů, do několika příležitostí. Ale dvakrát zasáhl P.Koubek a jednou ho zastoupil P. Barák, a tak se již skóre neměnilo. Domácí si tak připsali tři body po výhře 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Úvod jsme nechytli a byli hodně vlažní. Až po vstřelené brance jsme se zlepšili, začali konečně držet míč, lepší kombinovat a to jsme také potvrdili druhou brankou. Pak přišla červená karta, ale ta nás paradoxně ukolébala a ani po domluvě v šatně jsme se nedostali do tempa. Hosté se snažili, my hrozili z brejků, které jsme však špatně řešili. Podržet nás musel skvělý Kříž, byl to jeho zápas!

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: Naši hráči se v Humpolci prezentovali dobrým fotbalem a jistě by si za předvedenou hru bod zasloužili. Bohužel jsme byli laxní při dvou centrech do šestnáctky a z řady svých šancí jsme dnes nedokázali skórovat. Tyto dvě skutečnosti dnes rozhodly o naší prohře. Každopádně náš tým zvláště za hru v oslabení v druhé půli zaslouží pochvalu!



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , D. Maršík [-] , J. Málek [-] - J. Skryja [-] (80. L. Bláha [-] ) , J. Pikl [-] , O. Tomovič [-] , D. Šerý [-] - R. Dalík [-] (82. J. Benáček [-] ) , F. Kubíček [-] (70. M. Kratochvíl [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] , M. Zamazal [-] - P. Matějíček [-] (36. O. Záškoda [-] ) , F. Dvořáček [-] (76. P. Fišer [-] ) , M. Špendlíček [-] (76. M. Brnický [-] ) , J. Vacek [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-]

ŽK: 42. J. Pikl , 63. D. Procházka , 73. D. Maršík , 76. D. Alt - 27. P. Barák . ČK: 44. M. Zamazal .
Hráči zápasu: T. Kříž , D. Maršík - J. Vacek .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.