Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nestárnoucí kanonýr Mlika řídil kanonádu, kterou schytalo Poříčí


Branky


12. D. Krlička , 14. M. Fojtík , 15. D. Krlička , 17. J. Mlika , 63. J. Mlika , 65. J. Mlika , 75. D. Kolář , 88. J. Mlika , 90. J. Mlika - 23. V. Číž , 29. J. Jiráček (p.)
12

Souboj dvou rezerv, ve kterém byli domácí velkým favoritem. Ve svých řadách měli takové borce, jako Koláře, Dubnického, či Mliku a především poslední jmenovaný si v utkání vystřihl parádní střelecký koncert. I hosté na soupisce měli několik jmen z A týmu, přesto se chtěli především pokusit o překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek, vedení o dvě branky

Fotbalová vyspělost domácích byla patrná od prvních minut a hráči se doslovna hnali dopředu, jako by utkání chtěli rozhodnout co nejdříve. Hosté jen stěží stíhali zběsilé tempo sokolovských fotbalistů a branky na sebe nenechali dlouho čekat. Paradoxně o celém průběhu rozhodla jedna pětiminutovka a ač byli domácí jednoznačně lepší, hosté rovněž podávali sympatický výkon. Ve 12. minutě padla první branka utkání a postaral se o ni Daniel Krlička, o dvě minuty později se trefil Martin Fojtík a hned za další minutu střílel Krlička svou druhou branku v utkání. Sedmnáctá minuta přinesla první branku nestárnoucího Mliky a bylo to už 4:0. Hostům se následně podařilo snížit a to hned dvakrát. Po rohovém kopu snižoval ve 23. minutě Vladimír Číž a o šest minut později už to bylo jen o dvě branky, když pokutový kop proměnil Jan Jiráček. Poslední čtvrthodina branku nenabídla a do šaten se šlo za stavu 4:2.

Mlikův koncert

Ve druhé půli pokračoval nastolený trend utkání, je však potřeba zmínit, že sudí Makovec musel za celý zápas sáhnout do kapsičky pouze jednou, utkání se jinak hrálo v duchu fair play. V 63. minutě už to bylo 5:2, svou druhou branku vstřelil Jiří Mlika, který už měl na svém kontě o dvě minuty později hattrick. Patnáct minut před koncem se prosadil také teprve devatenáctiletý David Kolář. Za stavu 7:2 se utkání v podstatě už jen dohrávalo, což ale nezabránilo Mlikovi, aby vstřelili ještě osmou a devátou branku svého týmu, čímž si jich na své konto připsal celkem pět a rozhodl o jednoznačné výhře domácích v poměru 9:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Naše poslední vystoupení nebylo ideální, to jsme si rozebrali a vyříkali. V tomto utkání nás čekal kvalitní těžký soupeř. Od prvních minut bylo na hřišti vidět, že kluci si to vzali k srdci. Akce střídala akci a brzy jsme se dostali do vedení 4:0 a několik dalších tutovek jsme nedali. Pak přišla chvilka hostů, kteří v krátké době využili dvou standartek a nejprve z rohu respektive pokutového kopu snížili na rozdíl dvou branek. V přestávce jsme si opět připomněli, že v této soutěži nelze nikoho podceňovat, a to za jakéhokoliv stavu, že se musí stále hrát naplno. Jsem rád, že kluci to ve druhém poločase splnili, předvedli pěkné akce a byly vidět i velice hezké branky. Tentokrát musím kluky za výkon pochválit. Pochválit chci i hosty, přijeli hrát dobrý fotbal a byť to bylo derby, hrálo se velice korektně.

Baník Královské Poříčí B
Josip Elijaš, trenér: Zápas proti Baníku se hodnotí velmi špatně, protože ani není skoro co hodnotit. Do zápasu jsme vstoupili katastrofálním způsobem. Už v 17. minutě jsme prohrávali 4:0. V první půlce se nám podařilo dvěma góly snížit na 4:2. Do druhého poločasu jsem vstupovali s tím, že se o výsledek ještě popereme, ale vůbec nám nevycházelo nic. Baník byl lepší na balonu, důraznější, rychlejší prostě dominoval na hřišti po celý zápas, a tomu odpovídá i konečný výsledek 9:2. My i z tady toho zápasu “blbec” musíme vzít pozitiva, aby nás to posunulo dál. To špatný vymažeme a budeme se připravovat na další těžký zápas proti Lokomotivě Mariánské Lázně.



Sestavy


FK Baník Sokolov B
T. Podolník [-] - T. Správka [-] , P. Moravec [-] (64. T. Provazník [-] ) , V. Hendrych [-] (46. J. Metlička [-] ) , D. Kolář [-] , M. Dubnický [-] (70. V. Verner [-] ) , J. Mlika [-] , D. Krlička [-] , M. Fojtík [-] , J. Rustler [-] , R. Heřman [-]

Baník Královské Poříčí B
J. Gitter [-] - P. Bureš [-] , R. Boček [-] (46. J. Graňák [-] ) , V. Friml [-] , P. Abeldinov [-] (21. J. Jelínek [-] ) , J. Herda [-] , V. Číž [-] , J. Jiráček [-] (61. M. Suchyňa [-] ) , V. Friml [-] (70. R. Zinner [-] ) , S. Nguyen [-] (61. V. Horský [-] ) , T. Kričfaluši [-]

ŽK: 73. M. Suchyňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - LHOTKA Jindřich, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto kole na sebe narazí dvě mužstva s ambicí letos postoupit o třídu výš. Oběma celkům hrají A-týmy o den dříve, proto je pravděpodobné, že v neděli svoje B-týmy posílí a bude k vidění kvalitní a vyrovnaný fotbal, ale přeci jen v tomto zápase favorizuji mírně Sokolov. Tipuji tedy těsnou výhru domácího týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady záleží v jakých sestavách se objeví oba týmy. Pokud bude posílen Sokolov o opory z ČFL, tak to vidím na hladkou výhru domácích. Tipuji 3:0.