Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla efektivita


Branky


10

Plesné se bodově nedaří podle představ, i přes kvalitní výkony se nachází ve středu tabulky a po šesti utkáních měla na svém kontě devět bodů. Na svém hřišti přivítala rezervu Baníku Sokolov, který má namířeno za postupem do 1.A třídy. Pět branek a žádná žlutá karta vypovídá o pohledném fotbalu, který byl v Plesné k vidění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili

Domácí na soupeře vlétli a hýřili aktivitou a pohybem. Věděli, že hosté z Baníku jsou velice silní a že bráněním je neporazí. Hned v páté minutě se mohli hráči Plesné prosadit, po rohovém kopu hlavičkoval Petr Schaller, jeho zdařilý pokus ale vychytal Verner, který ve svých teprve 16 letech podal v utkání skvělý výkon. Domácí i nadále těžili ze své aktivity a především velké rychlosti, se kterou se hosté jen těžko vypořádávali. Střelecky se ale nedokázali prosadit, jejich pokusy mířily buďto mimo, nebo si s nimi poradil hostující Verner. Sokolovští se ale postupně dostali do utkání, ještě v úvodní půl hodině dokonce trefili břevno. Deset minut před koncem první půle se také dokázali prosadit. Po pohledné kombinaci se prosadil Martin Fojtík, nejlepší hráč předchozího kola, a bylo to 0:1. Do poločasu už více branek nepadlo.

Reklamu na fotbal zvládli lépe hosté

Pro divácké oko skvělý fotbal pokračoval i v druhé půli, vyrovnaný obraz hry se odrážel ve všem, jen ne ve skóre. Hosté totiž byli mnohem efektivnější. Již po pěti minutách zvyšoval na 0:2 Pavel Moravec. Po hodině hry už prohrávali domácí o tři branky, podruhé v zápase se prosadil šikovný Martin Fojtík. Domácí nadále neskládali zbraně, v bráně hostů ale exceloval gólman Verner. Dvacet minut před koncem přidal čtvrtou branku hostů Vlastimil Hendrych a bylo jasné, že velký obrat se konat nebude. O alespoň kosmetickou úpravu skóre se postaral Václav Panuška. Ten se řítil spolu s Linhartem na soupeřovu branku, pokusil se svému spoluhráči předložit míč k zakončení, ale zahnal ho skoro k rohovému praporku. Linhart ale dokázal míč zachytit, navázal na sebe oba bránící hráče, čímž uvolnil Panušku před brankou a následně mu i šikovně adresoval míč. Ten si Panuška s klidem přebral a zakončil do v podstatě prázdné branky. Sudí Botoš tak ukončil zápas za stavu 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Nehráli jsme vůbec špatně, byli jsme schopni s nimi hrát vyrovnaně. Ale hraje se na góly a dovolili a těch jsme Baníku dovolili dát víc než dost. Musíme se oklepat z porážky a soustředit se na další zápas.

FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Domácí nastoupili bez respektu, s velkým odhodláním a od prvních minut bylo zřejmé, že nás čeká další těžké utkání. První velkou šanci měli domácí, tu bravurně vychytal skvělým zákrokem Verner mladší. Domácích bylo plné hřiště a nám chvíli trvalo, než jsme se s tím srovnali. V této soutěži je málo vidět tolik rychlých hráčů v jednom mužstvu, jako u domácích. Pak jsme si taky vytvořili několik dobrých příležitostí, trefili jsme břevno a gólově nám vyšla až pěkná akce ke konci poločasu. Druhý poločas se dál hrál zajímavý fotbal, my jsme přeci jen, kromě dalšího břevna, přidali i další branky, ale nutno přiznat, že domácí měli taky několik šancí. Ty výbornými zákroky zlikvidoval brankář Verner. Ten kapituloval pouze jednou. Za výkon si zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - J. Štefek [-] , A. Šulek [-] (78. M. Eliáš [-] ) , O. Paluka [-] , B. Votruba [-] - V. Bláha ml. [-] (87. R. Glazer [-] ) , V. Pfortner [-] , P. Schaller [-] , M. Dutchuk [-] (87. P. Lekeš [-] ) - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] (80. P. Malý [-] )

FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - M. Dubnický [-] , L. Šulc [-] , V. Doležal [-] (16. V. Verner [-] ) , P. Moravec [-] (80. T. Provazník [-] ) , T. Správka [-] , R. Heřman [-] , L. Karpiš [-] , V. Hendrych [-] (87. J. Metlička [-] ) , J. Rustler [-] , M. Fojtík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Botoš Robert - BENDA Petr (N), BRABENEC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Tip: remíza

Sokolov si jde za postupem a nemohou si dovolit zaváhat. 1:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Plesná je doma velmi silná, ale na Baník to stačit nebude. Jasná výhra Sokolova. Tipuji 2:5