M. David 11.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice opět vyhrály a šplhají vzhůru


Branky


11. M. David - 26. P. Malata , 59. D. Moučka , 84. T. Chlup
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se iniciativa střídala

Utkání začalo náporem domácího mužstva.Domácí drželi míč na svých kopačkách a bylo vidět jak moc tohle utkání chtějí vyhrát. Hned na začátku utkání v 10. minutě zahrávali z levé strany přímý volný kop,k tomu se postavil levonohý Pácl krásně poslal míč do pokutového území a tam ho kapitán domácího mužstva Marek David uklidil hlavou do brány - 1:0. Ve 12 minutě se ozvali i hosté, také zahrávali přímý volný kop z 20 metrů, ale ten bezproblémů zneškodnil domácí brankář Pochylý. V 18. minutě přišel nepřijemný okamžik pro domácí, když se zranil při chuti hrající Pacl. Musel střídat a nahradil ho Večeřa. Od této situace domácí znervózněli a přenechali aktivitu hostům a ti toho využili už ve 26. minutě. Volný přímý kop zahrál hostující kapitán Malata a z pomocí teči překonal domácího brankáře - 1:1.Po vstřelené brance se hosté uspokojili a domácí toho využili a přebrali aktivitu opět na své kopačky. Ve 38. minutě poslal krásný centr do vápna Kúdela, našel Michalce, ale ten z voleje trefil pouze hostujícího brankáře. O minuto později zatáhl míč po levé straně Dolina poslal míč před bránu a tam domácímu Hrubošovi chyběl půl metru, aby dával do prázdné branky. Úplný závěr prvního poločasu patřil opět hostům, když nejprve přestřelili branku z malého vápna v pak poslední minutě dobře stříleli a po vyražení míče Pochylým musel Kůdela uklízet míč hodně rychle do bezpečí.

Ve druhém poločase domácí lepší, ale bez gólového efektu

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, v 50. minutě zkoušel pozornost hostujícího brankáře ze 30 metrů Kúdela ale nepřekvapil ho. V 58. minutě z tlaku domácích se dostali do brejku hosté. Polevé straně zatáhl míč Vítámvás, vystřelil, domácí brankář krásným zákrokem střelu vyrazil ale dobíhající Moučka se už nemýlil a nekompromisně skóroval na 1:2. V 68. minutě vsadil domácí trenér Ondrůšek na mládí a poslal do hry dva ofenzivní mladíky Sedláčka s Jaroňkem a právě mladý Sedláček se z pravé strany dostal před branku a přehodil hostujícího brankáře, ale míč skončil na konstrukci brány. Postupem času narůstal tlak domácích. V 70. minutě vystřelil Dolina, hostující brankář střelu vyrazil, ale Večeřa branku přestřelil vysoko nad. V 80. minutě zazlobili opět hosté, ale domácí brankář byl proti a střelu zneškodnil. Domácím nezbývalo nic jiného než hru otevřít a vsadit vše na ofenzívu a toho využili hosté. V 84. minutě pronikli do otevřené obrany a třetí gól Rosic vstřelil Chlup - 1:3. V 88. minutě si vytvořili poslední šanci domácí, když centroval Šálek a Hrubošovu hlavičku zneškodnil hostující brankář.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Rosice
Daniel Březný, trenér Rosic: Utkání se mi z naší strany líbilo, hráli jsme přesně to, co jsme po hráčích chtěl. Nenakopávali jsme, kombinovali, nepřestali jsme ani poté, co jsme dostali gól. Se třemi body, s nasazením, kondicí a zejména s předvedenou hrou jsem spokojen.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Pochylý [-] - J. Michalec [-] , L. Nevařil [-] (68. L. Jaroněk [-] ) , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] , M. Kúdela [-] (68. D. Sedláček [-] ) , V. Dolina [-] , M. Pacl [-] (18. O. Večeřa [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. David [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Huška [-] , J. Vítámvás [-] - D. Dvořák [-] (86. J. Havlásek [-] ) , T. Chlup [-] , D. Moučka [-] , D. Lang [-] - O. Přichystal [-] (77. J. Pecha [-] ) , P. Malata [-] (88. R. Fojtík [-] )

ŽK: 72. B. Šálek - 89. J. Vítámvás .
Hráči zápasu: T. Selinger , D. Dvořák , P. Malata .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Petr Zdeněk - ŠULA Petr, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.