2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B rozhodly v poslední minutě


Branky


23

Počítky B rozhodly v poslední minutě a vezou z Jimramova tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V dalším mistrovském utkání přijel na plácek za hasičárnu zkušený tým z Počítek a domácí chtěli protrhnout dlouhou sérii utkání bez bodů. Od úvodu utkání hosty zatlačili, ale přišla 5.minuta, hosté se poprvé dostali na útočnou polovinu, domácí nepokryli Peňáze a ten ze šestnáctky technickou střelou na zadní tyč otevřel skóre – „lépe to pro domácí začnout nemohlo“. Po chvilkovém šoku domácí zabrali a jasně hosty přehrávali, ale domácí mladíci se předháněli, kdo zahodí větší, zvonila tyč, břevno, několikrát výborně zasáhl brankář Šobej. Až ve 35.minutě, se po samostatné akci prosadil nejmladší hráč na hřišti, Vít Peňáz a zaslouženě vyrovnal. Do konce poločasu domácí spálili ještě dvě šance a tak hosté odcházeli do kabin spokojeni.

Rozhodla poslední minuta

Do druhého poločasu domácí nastoupili s cílem rozhodnout, Transformátoru jakoby docházela energie a tak přicházely další šance. V 54.minutě po dlouhém autovém vhazování Borovského se ve skrumáži před brankou prosadil Vít Peňáz a bylo to 2 : 1. Domácí ještě chvíli tlačili, ale pak se nepochopitelně zatáhli a zkušení hosté je začali výrazně přehrávat, ale jejich akce končily většinou na šestnáctce. V 7l. minutě však po nenápadné akci Kotík vyrovnal. Ve zbývajícím čase chtěla obě mužstva rozhodnout, domácí měli převahu a v 78.minutě po rozehraném přímáku Borovského již všichni viděli míč v síti, ale znovu zvonila tyč. V 84.minutě střelu Gregora fantasticky vytáhl Šobej na roh. V nastaveném čase si to domácí vyžrali až do dna, když slibnou akci svým váháním nezakončili a zkušený Sláma z brejku nezaváhal a vzápětí velmi dobrý rozhodčí Hromádka utkání ukončil. Fotbal se prostě hraje na góly ne na převahu a šance. Přestože mladé mužstvo bojuje, stále je ve hře hodně laciných ztrát a zahozených příležitostí a tak nám nezbývá věřit, že už to jednou protrhneme. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Na posranýho i hajzl spadne...Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (80. P. Sedlák [-] ) , V. Dostál [-] (61. M. Zavadil [-] ) , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , D. Ondrůch [-] (46. R. Ondrůch [-] ) , V. Peňáz [-] (52. P. Borovský [-] ) , M. Čupr [-] - V. Peňáz [-] , T. Gregor [-]

SK Transformátor Počítky B
D. Šobej [-] - V. Padalík [-] , R. Schneider [-] , P. Beneš [-] , J. Neček [-] - D. Bednář [-] , D. Říčan [-] (46. J. Peška [-] ) , L. Sláma [-] , P. Hájek [-] , M. Kotík [-] (90. J. Kopečný [-] ) - D. Peňáz [-] (61. T. Říčan [-] )

ŽK: 64. V. Peňáz - 57. J. Neček , 90. L. Sláma .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PAJKR Jaroslav (N), GREGOR Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jiří Vyžrálek
Tip experta: výhra hostů

Jimramov se po sestupu z okresu zatím trápí, ale herně se mi jejich hra hlavně dopředu líbila. Počítky mají naopak silný tým a hrají o čelo tabulky, takže Jimramov nečeká nic lehkého. Záleží, jestli střelec Halámka bude mít nabito. Budou to mít těžký Počítky, ale Jimramov porazí, takže výhra hostů.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích