Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí veze výhru z Velké Losenice


Branky


20

Březí veze výhru z Velké Losenice, kterou porazilo 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí v první púli třikrát skórovalo

V sedmém zápase nového ročníku přivítala Velká Losenice tým z Březí, který zatím uhrál jen dvě remízy. Utkání se hrálo za chladného podzimního fotbalového počasí. Z první akce se hned radovali hosté. Běžela 2.minuta a hosté se zásluhou Michala Sysla ujali vedení 1:0. Místo aby domácí brzy vyrovnali přišla opět studená sprcha, když se v 27. minutě trefil Pavel Šimek a Březí šlo do vedení 2:0. Ve 40. minutě zmrazil domácí hráče a fanoušky Tomáš Habán a Březí brankou do šatny vedlo 3:0.

Velká Losenice jen korigovala skóre

Částečně se domácí vrátily do zápasu v 46.minutě druhé půle, kdy se trefil z první akce Dominik Baránek - 1:3. Když v 59. minutě zvýšil na 1:4 Jiří Chlup zdálo se rozhodnuto. Domácí ovšem rychle odpověděli v 61. minutě, kdy snížil na rozdíl dvou branek Tomáš Neubauer. To ale bylo z doácí strany všechno a hostující Březí si tak odvezlo důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Kvůli rozsáhlé marodce z minulého zápasu jsem nastoupili s novými tvářemi, že Marku Tomku. Ale tento lazaret s Březí přesto dokázal domácí Losenici přehrát, ovšem přišli jsme o další hráče. Sportu zdar, vesnické kopané zvlášť a kdo nekulhá s námi kulhá proti nám.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] (46. M. Hobza [-] ) , J. Grodl [-] (35. O. Augustin [-] ) , D. Baránek [-] , P. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , P. Pospíchal [-] , J. Augustin [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Gruber [-] , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] (27. T. Habán [-] ) - A. Crha [-] , M. Sysel [-] , J. Jobánek [-] , P. Jelínek [-] , J. Chlup [-] , M. Tomek [-] - V. Klíma [-]

ŽK: 80. P. Jelínek . ČK: 35. J. Kasal - 90. P. Jelínek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - PÁTEK Josef (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: remíza

S oběma týmy jsme se už na podzim potkali. Z mého pohledu nám daleko více zatopilo Březí, ale Losenice se poslední zápas zvedla a suverénně vyhrála. Navíc budou hrát doma. Tipuju remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích