Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B doma porazil lídra tabulky


Branky


17

Měřín B doma porazil lídra tabulky a Hamry B tak ztratily první body na podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín dvakrát skóroval

Začátek utkání se převážně odehrával na středu hřiště, ale už v 16. minutě se prosadili po rychlé kombinaci domácí, na jejíž konci byl L. Vokurka. V 35. minutě se prosadil v pádu domácí Robotka, gól byl odpískán na pokyn pomezního, protože ho hosté vykopávali z brankové čáry.

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupili domácí ideálně, po 7 minutách se po rohu prosadil střídající Pololáník. Komplikace a naděje pro hosty se naskytla v 62. minutě, když po chybě v kombinaci trestal Kolarik. Na 11 minut se hra vyrovnala a Hamry byly aktivní hlavně po stranách hřiště. Klid na domácí kopačky přinesl gól Doležala, ten se znovu prosadil po 4. minutách a stanovil výsledek na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Dnes se nám dařilo, pomohli nám kluci z áčka, což se promítlo do mezihry a na konečném výsledku. Děkuji všem za příkladný výkon, nicméně zamrzí spousta neproměněných šancí a špatně řešených situací, to nás v minulých kolech stálo už 4 body. V koncovce se musíme zlepšit, pak se nám snad bude dařit i nadále.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Jonáš [-] , F. Sysel [-] (81. S. Vlach [-] ) , D. Polák [-] (79. V. Palík [-] ) , M. Matoušek [-] - D. Doležal [-] (84. J. Kolouch [-] ) , P. Kolouch [-] , L. Vokurka [-] (45. L. Pololáník [-] ) , D. Robotka [-] , D. Vokurka [-] (79. J. Zelinka [-] ) - T. Kuřátko [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
T. Pinkava [-] - T. Novotný [-] , F. Chlubna [-] , A. Zátopek [-] , V. Kříž [-] (77. L. Sýs [-] ) - P. Hron [-] , K. Suský [-] (35. I. Sojma [-] ) , J. Kolarik [-] , M. Srnský [-] - P. Havlík [-] (66. M. Poul [-] ) , J. Zábranský [-]

ŽK: 89. S. Vlach - 51. P. Havlík , 56. I. Sojma , 60. V. Kříž , 65. M. Srnský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TLUSTOŠ Petr - BARTUŠEK Stanislav (N), KOŽENÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou béček, který může ovlivnit i to, kolik posil z Áčka oba týmy získají. Postavení v tabulce mluví jasně, ale zkusím jít s kůží na trh a tipnout plichtu. Je to možná trochu i přání, protože nám by se hodilo, kdyby někdo konečně dosud suverénní Hamry obral o body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů