0:3
(0:1)
25. V. Šikula (p.)
75. P. Ryba
85. J. Hanák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:00

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčovští vyloupili křižanovskou rezervu


Branky


25. V. Šikula (p.) , 75. P. Ryba , 85. J. Hanák
20

V zápase mezi křižanovskou rezervou a Ujčovem nebylo o favoritu utkání pochyb - zatímco v prvním kole prohrál Křižanov B doma s Jimramovem 2:5, týden poté tentýž Jimramov dostal na vlastním hřišti od Ujčov hned 7:0. Matematicky vzato tedy mohli domácí mít před zápasem v hlavách, že "do desítky" by to byl úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla branka pouze z penalty

Opak byl pravdou a od prvních minut křižanovské béčko diktovalo průběh hry. Ve velkých šancích se postupně zjevili Procházka a Aleš Burian, výborný Bureš byl ovšem na svém místě a uhájil nulu na svém kontě. To se mu povedlo i po jednom z několika domácích rohů z první čtvrthodiny, kdy mu pomohla pravá tyč jeho svatyně. To hosté byli o poznání efektivnější, v první velké šanci netrefil po zaváhání domácích obranných řad opuštěnou bránu Mitáš, poté dokázal po ukryté střele včas u tyče zakročit Homola, Šikulovu diskutabilní penaltu z 25. minuty již zlikvidovat nedokázal, byť měl prudkou a umístěnou střelu na pravé ruce. Zbytek první půle se nesl v nervózním duchu, kdy domácí několika více či méně chtěnými ostrými zákroky přilili dost oleje do ohně, což bylo v kombinaci s zprvu příliš benevolentním rozhodčím Hromádkou a tradičně nepříliš vysokou soudností ujčovských "smrtelné kombo". Šance na obou stranách už poté byly spíše výjimečné, žádná zásadní tutovka už divákům k vidění nabídnuta nebyla.

Ve druhé půli Ujčov rozhodl

Úvod druhého dějství naznačil, že střídání na straně hostů ujčovskou hru oživí. Zároveň se dalo předpokládat, že se na domácích projeví absence tréninku, a misky vah se začnou víc a víc přiklánět na stranu favorizovaného celku. Stupňující tlak nebyli hosté zprvu schopni s výjimkou krásné Čuhelovy střely do břevna přetavit ve výraznější šance, po hodině hry jim ovšem výrazně pomohlo jak odstoupení domácího Petra, tak zejména přeskupení řad křižanovských a příchod Krále na levou stranu obrany. Od té doby se stal ze zadní řady domácích spíš než pevný obranný val ementál, čehož Ujčov ochotně využil k několika jasným šancím a mj. taky ke dvěma gólům. Po elegantní dorážce štiplavé střely z vápna ve stylu Mandžukiče uklidnil hosty aktivní Ryba, po dalším z řady protiútoků stanovil hostující Hanák konečné skóre další dorážkou z bezprostřední blízkosti. Nádech debaklu mohl výsledku dodat zejména zmiňovaný Ryba, nicméně z většiny minisoubojů s Homolou vyšel jako poražený.

 

Za reportáž děkujeme Martinu Homolovi.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Oskar Jančík (hráč): Utkání v Křižanově proti domácí rezervě jsme vysledkově zvládli což je jediné o čem se dá referovat. Mluvit zde o nějaké sportovní úrovni utkání by byla urážka fotbalu jako takového. Domácí hráči se nezřídka chovali jako divoká zvířata a po zkratech brankáře a jednoho z bratrů Burianů jen zázrakem nedošlo k opravdu ošklivým zraněním. Penalta byla bez diskuse a jen je mi líto hlavního sudiho, který to opravdu dneska neměl jednoduché.... myslím že domácí matadoři by měli vzít víc rozumu do hrsti,co předvádí je hluboce pod jejich důstojnost.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Marek [-] , M. Burian [-] - T. Plocek [-] , M. Procházka [-] - M. Částek [-] - M. Petr [-] (62. M. Král [-] ) , L. Burian [-] (76. J. Uhlíř [-] ) , M. Sklenář [-] (60. T. Juračka [-] ) , M. Broža [-] , A. Burian [-] (76. D. Plocek [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Mitáš [-] (53. J. Hanák [-] ) , R. Čuhel [-] , M. Dvořáček [-] , V. Šikula [-] (83. J. Večeřa [-] ) , D. Nedoma [-] (46. P. Němec [-] ) , J. Nedoma [-] (71. P. Ryba [-] ) , P. Mareš [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] , J. Štourač [-] (46. P. Rotkovský [-] )

ŽK: 30. L. Burian , 34. A. Burian , 72. M. Broža - 20. V. Šikula , 42. P. Mitáš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - UHLÍŘ Jaroslav (N), UHLÍŘ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Radek Švestka
Tip experta: výhra hostů

Ujčov vyhraje a potvrdí tři body z Jimramova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů