Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zvítězily jasně v Třebenicích


Branky


8

Fotbalisté Hrotovic s přehledem zvítězili v Třebenicích a upevnili si druhé místo za vedoucím Předínem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic. Hrotovičtí se pomalu ale jistě rozjíždí, když jejich poslední řádění odnesly Kouty B, které obdržely debakl 0:8. Zřebenice naopak nestačily na rezervu Moravských Budějovic, kterým podlehla 4:2.V loňské nedohrané sezóně zvítězily zcela jasně Hrotovice taktéž na půdě Třebenic 10:1. Domácí celek tak měl svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Aktivní hosté se dokonce v 10. minutě ujali zásluhou Michala Mlejnka vedení 0:1. Domácí se snažili sice o vyrovnání, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Naopak ve 38. minutě hostující kapitán Jan Votava přidal druhou branku a Hrotovice rázem vedli 0:2. A jelikož se do konce poločasu domácím nepodařilo alespoň snížit, odcházeli do kabin mnohem veseleji favorizovaní hosté z Hrotovic. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půli již kraloval hostující tým, který přidával další branky. V 63. minutě zvyšoval Jan Votava na 0:3 a v 71. minutě se zapsal do střelecké listiny František Strohmer - 0:4. Svou druhou branku v zápase pak přidal v 77. minutě Michal Mlejnek a na konečných 0:6 uzavřel hattrickem skóre v 82.  minutě Jan Votava. 



Ohlasy k zápasu


Soupeř byl po celý zápas lepším týmem a zaslouženě zvítězil.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , M. Čermák [-] (66. O. Svoboda [-] ) , J. Fiala [-] , D. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] (75. S. Jenerál [-] ) , F. Rymeš [-] , M. Machát [-] , M. Filipec [-] (46. M. Ondráček [-] ) , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] - J. Votava [-] , M. Hrůza [-] , L. Šabata [-] (80. T. Novotný [-] ) , Z. Kovář [-] - M. Mlejnek [-] (80. L. Fiala [-] ) - R. Fiala [-] (52. F. Strohmer [-] ) , T. Diviš [-]

ŽK: 38. V. Palát , 79. O. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Votava .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - CEJPEK Radek, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hrotovice jsou na vítězné vlně a jsou v tomto utkání jasným favoritem. Pokud zápas nepodcení, tak by měli vyhrát.