Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav s Chlístovem se rozešla nerozhodně


Branky


12

Fotbalisté Chlístova vybojovaly ve Vladislavi bod za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Tělovýchovná Jednota Vladislav přivítala na svém hřišti SK Sláviu Chlístov. V minulém kole si oba celky slušně zastřílely a připsaly si plný počet bodů. Vladislav zvítězila ve Studenci 5:2 a Chlístov si naopak zastřílely doma, což odnesly Nové Syrovice, které zde podlehly 7:1. V první půli obě mužstva hráli atraktivní útočný fotbal s šancemi na obou stranách ovšem střelci selhávali v koncovce, oba brankáři si připsali bravurní zákrok, když už to vypadalo na poločasovou remízu tak po rohovém kopu udeřil hostující  Robin Štolba - 0:1. 

 

Zápas skončil nerozhodně

Ve druhém poločase, než se domácí tým stihl rozkoukat, tak byl potrestán druhou brankou Robina Štolby - 0:2. Po této brance se konečně probrali i domácí a kontaktní branku vstřelil Nevoral, na kterého o chvíli později navázal Petz - 2:2. O obrat domácích se štěstím postaral Svoboda D., toto ovšem nebylo vše a po veliké hrubce v rozehrávce domácích vyrovnal hostující Svoboda M. V utkání bohatém na šance si diváci přišli na své a obě mužstva se rozešla s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Dnes jsme prohrávali o dvě branky, utkání otočili, ale po velké hrubce bereme bod, což musíme po průběhu utkání brát, i když v závěru jsme byli blízko získání 3 bodů.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - P. Petz [-] , P. Ciprys [-] , F. Macek [-] , M. Nevoral [-] , M. Hort [-] (88. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] - D. Svoboda [-] , O. Krátký [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - R. Hruška [-] (57. V. Kučera [-] ) , T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , P. Špaček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] (46. M. Svoboda [-] ) , R. Štolba [-] , F. Wortner [-]

ŽK: 55. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: M. Nevoral - R. Štolba , J. Uhlíř .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MARTÉNEK Aleš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2021 13:42

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra hostů

Výkon Vladislavi v této sezóně není 100%, tak jak jsme na to byli zvyklí v minulých letech. Trápí se svoji hrou a Chlístov je teď na výherní vlnce. Tipuji výhru hostujícího celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích