O. Šibůrek 83. (vl.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín nečekaně vybojoval první soutěžní bod v Hrotovicích


Branky


83. O. Šibůrek (vl.) - 80. P. Čermák
11

Fotbalisté Koněšína si připsali první bod na půdě Hartvíkovic a dotáhli se na Náměsť B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí začli hned od začátku aktivně, ale lepší řešení finální části a větší důraz v zakončení stalo domácí vedení v zápase. Hosté se soustředili pouze na bránění a ojediněle se pustili do brejkové situací, které většinou dobře zastavoval dobře hrající stopér domácích Sýkora Milan. Po faulu na unikajiicího Hadraby zahrával Kopuletý D. standartní situaci, pěknou střelou trefil pouze brankovou konstrukci. Za chvíli se dostal k míči opět D. Kopuletý, ale opět zazvonila branková konstrukce. Když už se konečně podařilo D. Kopuletému obstřelit brankáře, tak bohužel domácí útočník stojící v postavení mimo hru míč ještě před brankovou čarou doklepával a branka správně nebyla uznána! 

 

 

 

 

Domácí odpověděli jen na jeden gól

Do druhé půle nastoupili domácí s trojnásobným střídáním aby hru ještě více oživili, pokračovali ovšem nadále v neproměňováním šancí. Nadále šance končili na skvěle chytajícím brankáři hostí, nebo trénováním brankových konstrukcí. A když po faulu na Hadraby dostali domácí příležitost pokutového kopu, ale dnes jim nebylo přáno a i ten s přispěním brankáře skončil na tyči. A tak hosté z brejku domácím zasadili pořádnou ránu když šli překvapivě do vedení. Domácí se hned vrhli opět do úročení a po centru Závišky a golové hlavičky Pipka si hosté srazili míč do vlastní branky. V nastaveném čase ještě hostující Moczár trefil po krásném uvolnění břevno domácí branky. Tak si nakonec hosté odvezli překvapivě bod!



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Dnes velké zklamání po většinu zápasu jsem měli sice více míč na kopačkách,trefili i několikrát brankovou konstrukci, celkově ale lepší řešení ve finální fázi a větší chuť při zakončení a zřejmě i podcenění soupeře nás stálo lepší výsledek.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Dvořák [-] , M. Sýkora [-] , D. Pipek [-] , M. Outulný [-] (46. M. Záviška [-] ) - V. Hadraba [-] (88. V. Rous [-] ) , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (46. R. Sýkora [-] ) - T. Urbánek [-] (46. J. Sýkora [-] )

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Meczl [-] , O. Šibůrek [-] , T. Konečný [-] , M. Moczár [-] , L. Lazárek [-] (81. M. Janda [-] ) , J. Heralecký [-] , M. Králík [-] , M. Konečný [-] (74. M. Betka [-] ) , P. Čermák [-] , M. Pokorný [-]

Hráči zápasu: M. Sýkora - P. Čermák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Nováček Ivo - KOLAŘÍK Aleš, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice začaly sezónu skvěle a Koněšín je pro ně dobrým soupeřem na získání dalších bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích