4:2
(3:1)
32. J. Jonáš
52. J. Pecka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov porazil Výčapy


Branky


14. R. Štolba , 23. M. Svoboda , 29. R. Štolba , 52. M. Svoboda - 32. J. Jonáš , 52. J. Pecka (p.)
15

Výčapy se vrátily z Chlístova bez bodu, když nestačily na domácí a podlehly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Chlístova zavítal těžký soupeř z Výčapů. Výčapy si v minulém kole připsali první podzimní výhru za výsledek 4:0 se Studencem. Chlístov také v posledním zápase zvítězil po famózním obratu na hřišti v Lipníku. V loňské nedohrané sezóně zvítězily jasně na svém hřišti fotbalisté Výčapů v poměru 4:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Jako první se prosadili domácí, které poslal ve 14. minutě Robin Štolba - 1:0. Domácí pokračovali v aktivitě a ve 23. minutě zvyšoval na 2:0 Miroslav Svoboda. A to nebylo vše, to se prosadil ve 29. minutě svou druhou brankou v zápase Robin Štolba - 3:0. To byl pro hosty obrovský šok. Naštěstí je hned ve 32. minutě dokázal dostat do zápasu Jan Jonáš - 3:1.To bylo ve výčtu branek z prvního poločasu vše a tak se diváci mohli těšit na druhou půli. 

Domácí si výhru pohlídali

Po změně stran se pokračovalo v brankových manévrech a na začátku druhé půle padli hned dvě a to na obou stranách, kdy se za domácí prosadil střelecky podruhé Miroslav Svoboda a za hosty proměnil pokutový kop Jan Pecka a stav byl stále o dvě branky, tentokrát 4:2. I přes několik šancích na obou stranách se již skóre zápasu nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


Jsme rádi, že jsme potvrdili další výhru s opět silným soupeřem




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Uhlíř [-] , M. Špaček [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] (90. P. Brestovský [-] ) , M. Mejzlík [-] , M. Svoboda [-] (85. P. Rygl [-] ) , R. Štolba [-] , K. Kocmánek [-] , D. Brestovský [-] , F. Wortner [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , J. Jonáš [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , R. Zmeškal [-] (46. R. Večeřa [-] ) , L. Jeleček [-] (65. J. Kopeček [-] )

ŽK: 58. J. Uhlíř , 71. F. Wortner , 80. M. Svoboda - 35. R. Zmeškal , 52. J. Pecka , 78. R. Kafka , 83. L. Kašpárek , 85. R. Večeřa .
Hráči zápasu: R. Štolba .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SVOBODA Vladimír, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: remíza

Domácí budou pro hosty velmi nepříjemným soupeřem a myslím, že se o body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích