2:1
(1:0)
68. M. Ujec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nadprůměrném zápase byly Semily o gól lepší


Branky


45. M. Ježek , 86. T. Polívka - 68. M. Ujec
0

Dalo by se říct, že šťastnější domácí získávají tři body. Živanice měly v druhém poločase víc šancí ke skórování, ale branku dali domácí. Hosté si tak připsali první porážku v soutěži. No a Semily poprvé vyhrály.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla v závěru prvního poločasu

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a v 5. minutě předvedli první pěknou akci utkání. Ujec ovšem nezužitkoval přesnou přihrávku Kakrdy a pálil do gólmana domácích. Poté se hra vyrovnala a šance přicházely na obou stranách. Domácí hrozili střelami z dálky, kdy dobře pálili Hurt i Suk. Po první půlhodince utekl obráncům hostující Ujec a ve vápně se srazil s protihráčem. Možná to byl penaltový zákrok, ale sudí zůstal klidný. Z následného protiútoku měla Ježkova střela gólové parametry, ale hostující gólman Volšík skvěle zasáhl. V 38.minutě poslal hostující Gorol míč za obranu, kam si naběhl Kakrda. Jeho zpětnou přihrávku ale hosté minuli a z tutovky nebylo nic. V poslední minutě prvního poločasu přišla chybička domácích stoperů, která je stála gól. K míči se dostal domácí Ježek a propálil gólmana Volšíka na 1:0. Do kabin tak šli domácí velice spokojeni.

V druhém poločase rozhodl Polívka o vítězství domácích

Úvod druhého poločasu byl docela vyrovnaný a hra se odehrávala mezi vápny. V prvních dvaceti minutách se hrozilo spíše ze standardek, ale ani jedna neskončila gólem. Až v 68.minutě kopali hosté roh. K míči se postavil Gorel a přesným centrem našel hlavu Ujce, který srovnal na 1:1. Ujec měl z toho gólu ohromnou radost, až zvesela oznámil gólmanovi domácích, že mu tam něco spadlo. Rozhodčí, který stál přímo za ním, mu za to udělil žlutou kartu, která se později ukázala jako hodně zbytečná. V 74.minutě mohli jít hosté do vedení. Hostující Kakrda našel přesným centrem Poláka, ale ten v jasné gólovce trestuhodně minul. V 84.minutě fauloval Ujec na žlutou kartu a byl vyloučen. V 86.minutě se povedlo domácím skórovat. Autorem šťastné branky byl Polívka. Závěrečný tlak Živanic již branku nepřinesl a tak si domácí připsali první tři body v nové sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Semily
Semily - Jan Brett: Tentokrát nám přálo štěstí. Hosté v závěru neproměnili dvě gólovky a za nás skóroval Polívka. Celé mužstvo podalo dobrý a bojovný výkon.

TJ Sokol Živanice
Živanice - Tomáš Bydlo: Měli jsme rozhodnout zápas v druhém poločase. v 86.minutě byl hloupě vyloučen Ujec a v závěrečném tlaku jsme již vyrovnat nedokázali.



Sestavy


SK Semily
J. Kraus [-] - J. Brett [-] (78. Š. Rumler [-] ) , J. Nesvadba [-] , M. Linhart [-] - D. Hurt [-] , O. Vlach [-] , D. Boško [-] (66. T. Polívka [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , M. Abraham [-] - L. Suk [-] (89. M. Hradecký [-] ) -

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , O. Novotný [-] (84. L. Trupl [-] ) , M. Buriánek [-] - J. Sůra [-] , O. Herzán [-] , R. Gorol [-] , L. Polák [-] , M. Hundák [-] (63. O. Ujec [-] ) - T. Kakrda [-] , M. Ujec [-] -

ŽK: 60. D. Hurt , 68. M. Abraham , 70. M. Ježek , 90. J. Kraus - 56. M. Buriánek , 69. M. Ujec . ČK: 84. M. Ujec .
Hráči zápasu: M. Ježek - J. Sůra .
Místo: Semily. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - JEŽEK Václav, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.