4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistý hattrick Kakrdy v prvním poločase rozhodl zápas


Branky


18. T. Kakrda , 34. T. Kakrda , 43. T. Kakrda , 51. J. Sůra
0

Živanice rozhodly o své výhře již v prvním poločase, kdy exceloval domácí hráč Kakrda, který vstřelil čistý Hattrick. Domácí tak potvrdili úlohu favorita a vyhráli zcela zaslouženě. Oslabený tým Kutné Hory si na další bodový zisk bude muset počkat. Živanice potvrzují úlohu aspiranta na čelní příčky Divize C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozzářil hattrick Kakrdy

Veliké horko mělo poznamenat tento zápas, ale vadilo spíše hostujícím hráčům. Domácí se totiž do zápasu od začátku opřeli a vytvořili si převahu. Hned v úvodu poslal Polák do gólovky Hundáka, ale ten z dobré střelecké pozice netrefil bránu. V 18.minutě se poprvé měnilo skóre, když domácí Kakrda všem utekl a vsítil první branku domácích. Poté měli lepší čtvrthodinku hosté, kteří dvakrát nebezpečně zahrozili. Slabá rána France šla stejně vedle brány a o chvilku později střílel hostující Pospíšil, ale gólman Čihař si z jeho střelou poradil. V 35.minutě poslal míč do křídla Gorol na Buriánka. Na Buriánkův přesný centr si naběhl Kakrda, krásně si ho zpracoval a po zemi zakončil přesnou střelou. Domácí vedli 2:0. A minutu před koncem prvního poločasu bylo ještě veseleji. Domácí Gorol přihrál Kakrdovi, který opět unikl obráncům a završil svůj čistý hattrick gólem na 3:0. Po poločasovém hvizdu bylo o zápase prakticky rozhodnuto. Otázkou pouze bylo, jestli se tým hostí vzchopí, anebo domácí přidají další góly.

V druhém poločase přidali domácí ještě jednu gólovou pojistku

Domácí, kteří si byli vědomi třígólového náskoku, vstoupili do zápasu opatrněji. Očekávali totiž nápor Kutné Hory, který ovšem nepřicházel. A tak opět začali hrát svou hru. V 51.minutě předvedl domácí tým krásnou akci po ose Gorol - Kakrda - Buriánek - Sůra, kdy se posledně jmenovaný pohotově trefil do sítě hostujícího gólmana Zicha a Živanice vedly již 4:0. Hosté se již na nic nezmohli a tak Živaničtí kontrolovali hru. V 70 minutě napřáhl domácí Ujec, jehož střelu Zich vyrazil na roh. Největší šance hostů se urodila v 84. minutě, kdy Křelina dostal míč na hranici vápna, ale navrátilec do sestavy Ferčák zkušeně zasáhl. Domácí tak dotáhli zápas k vítěznému konci a hostům nezbylo nic jiného, než lepšímu soupeři pogratulovat. Je pravdou, že hostující tým má problémy s marodkou a mladší hráči, ještě kvalit svých zkušenějších kolegů nedosahují.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Živanice - Tomáš Bydlo: Zápas jsme měli pod kontrolou. Rozhodnuto bylo již po prvním poločase po hattricku Tomáše Kakrdy. V druhém poločase přidal gólovou pojistku Honza Sůra a bylo hotovo.

Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - Zdeněk Čáp: Hodně nám chyběl náš stoper Tonda Schwarz. A máme i další zraněné hráče. Chceme to hrát s vlastními odchovanci, ale ti ještě nedokážou plnohodnotně nahradit, hráče základní sestavy. Bylo vidět, že nám chybí zkušenost. V prvním poločase tři chyby a tři góly. Druhý se v podstatě jenom dohrával. Živanice byly lepší a zaslouženě vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , L. Polák [-] (79. L. Mocanu [-] ) , M. Hundák [-] (68. M. Hlouš [-] ) , R. Gorol [-] (69. O. Ujec [-] ) , J. Sůra [-] - T. Kakrda [-] (80. M. Tulach [-] )

Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , T. Skokan [-] - B. Pospíšil [-] , R. Hačka [-] , M. Wolf [-] (41. L. Šindelář [-] ) , V. Maxa [-] , O. Bora [-] (70. R. Šesták [-] ) - L. Křelina [-] , M. Antoš [-] (63. M. Papoušek [-] )

ŽK: 56. T. Kakrda - 80. L. Křelina .
Hráči zápasu: T. Kakrda - B. Franc .
Místo: Živanice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trska Adam - MUSIL Jiří, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.