6:0
(6:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úžasná kanonáda v prvním poločase


Branky


8. M. Coufal (vl.) , 14. M. Hundák , 20. T. Kakrda , 39. M. Buriánek , 42. R. Gorol , 45. R. Gorol
0

Měl to být souboj na ostří nože, kdy se střetl čtvrtý tým tabulky se třetím. Živanice udělaly z prvního poločasu exhibici a diváci se opravdu měli na co koukat. V zápase nadprůměrné úrovně se domácí dočkali všech třech bodů a v tabulce se posunuli na druhé místo. Ústí se touto porážkou propadlo ve vyrovnané tabulce až na sedmou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl rovný půltucet

Šlágr kola měl znamenat vyrovnané utkání, což se nepotvrdilo. Již ve 2. minutě po rohu Gorola trefil Novák hlavou břevno. V 6. minutě zahrozil nebezpečnou střelou Langer. Diváci se gólové radosti dočkali v 8. minutě, kdy centr Gorola si do branky srazil Coufal - 1:0. V 15. minutě se skóre znovu měnilo, Gorol zahrál roh nakrátko na Hundáka, který napřáhl a trefil nádherně pod břevno - 2:0. Aktivní Živanice se hnaly za dalšími góly, což se stalo ve 21. minutě, kdy Polák doběhl míč, nacentroval a Kakrda zakončil – 3:0. Ve 35. minutě agilní Gorol napřáhl ke střele z dálky a Jehlička míč vyrazil a při zákroku se nešťastně zranil a musel střídat. Ve 40. minutě po souhře s Polákem se objevil Buriánek před brankářem Šimkem a obstřelil ho – 4:0. Závěr poločasu byl ze strany hostů beznadějný a tak ve 43. minutě z hranice vystřelil Gorol k pravé tyči a bylo znovu veselo na domácí straně – 5:0. Definitivní tečku za poločasem dodal znovu Gorol, který po souhře s Ondřejem Ujcem zakončil do prázdné branky – 6:0. Do kabin se hostů odcházelo velice těžce, s vědomím, že zápas je již rozhodnutý a exhibice může pokračovat.

V Druhém poločase, přes množství šancí, gól nepadl

Druhý poločas, se v podstatě ani nemusel hrát. Jenomže tohle ve fotbale nejde a tak se oba týmy vrátily na trávník. Do druhé půle se hosté vzchopili a šli utkání sehrát se ctí. Živanice však ukázaly zkušenost především v obranné činnosti a Ústí do ničeho prakticky nepustili. V 52. minutě gólman Volšík zariskoval po nahrávce od Novotného, ale vše uhasil včas. V 60. minutě uvolnil Herzán krásně Poláka, který centroval do vápna na Kakrdu, který minul. Stejný hráč o několik minut běžel sám na brankáře, obránce Chleboun se však stihl vrátit a střelu zablokoval. V 71. minutě tečoval Polákův centr Ondřej Ujec na břevno. V závěru šel důrazně do brankáře Šimka domácí Hlouš, ale míč nedorazil do branky. Zápas se hostům z Ústí prostě nepovedl a budou muset na něj rychle zapomenout. Své zaváhání se hráči Ústí, pokusí napravit v příštím kole, kdy budou doma hostit Litol.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Živanice- spolupracovník redakce Tomáš Bydlo: Zápas se nám povedl a rozhodli jsme ho již v prvním poločase. První poločas byl z naší strany gólový a druhý poločas jsme si již zkušeně pohlídali. Naše vítězství je naprosto zasloužené.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - spolupracovník redakce Jan Skácel: To byl výbuch! Po vítězné euforii proti Olympii přišlo vystřízlivění na hřišti druhého největšího favorita na postup do ČFL. Domácí zahráli výborně, nahrálo jim i nezaviněné zranění hned tří klíčových borců soupeře. Ještě horší než konečná vysoká porážka (to se občas stává) jsou další zranění. Jehlička a Brabec nebudou hrát fotbal několik týdnů, účast P.Falty v příštím utkání zůstává otevřená. Vysokou porážku mohou fotbalisti Jiskry napravit v příštím kole, v němž na domácím hřišti přivítají TJ Litol.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] (75. L. Mocanu [-] ) - O. Ujec [-] (72. M. Tulach [-] ) , M. Hundák [-] , R. Gorol [-] (69. L. Trupl [-] ) , O. Herzán [-] , L. Polák [-] - T. Kakrda [-] (62. M. Hlouš [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] (31. Z. Šimek [-] ) - M. Coufal [-] , V. Heger [-] , P. Chleboun [-] - P. Falta [-] (33. J. Felcman [-] ) , M. Ráliš [-] , P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] , M. Brabec [-] (46. M. Falta [-] ) - J. Souček [-] - A. Nágl [-]

ŽK: 76. M. Hlouš - 47. Z. Vaňous , 77. P. Chleboun .
Hráči zápasu: R. Gorol , O. Herzán - Z. Šimek .
Místo: Živanice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Miroslav - HRKAL Václav, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.