Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad překvapil hosty lepší hrou, než čekali


Branky


0

Devátý Letohrad hostil na svém hřišti šestý Suchdol. Letohradští chtěli napravit nepodařený dojem z Kutné hory a Suchdol chtěl potvrdit vynikající formu z posledních zápasů. Nakonec se sice z výhry radoval domácí tým, ale hosté mu v druhém poločase hodně zatápěli. Po tomto zápase se Letohrad posunul na sedmou příčku a Suchdol spadl o tři příčky níž.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úžasná desetiminutovka rozhodla první poločas

V minulém kole hrál Letohrad v Kutné Hoře a Suchdol tam měl své špiony. Jenomže Letohrad předvedl úplně jinou hru, než v Kutné Hoře a hosty tím dokonale zaskočil. Navíc hosté, pod dojmem posledních výsledků, nastoupili jako mistři světa a to se jim tvrdě vymstilo. Domácí byli jednoznačně lepší a dostávali se i do šancí. V 19.minutě se hostům nepodařilo odkopnout lehký balón a toho využil domácí Kabourek ke vstřelení první branky zápasu. A aby toho nebylo málo, tak prakticky hned po rozehrání se opět míče zmocnili domácí a zatáhli míč po levé straně. Na přesný centr si naběhl Kabourek a rozvlnil síť za zády gólmana Kubáta podruhé. A tak v rozmezí jedné minuty vedl domácí tým 2:0. Hrůznou desetiminutovku pro hosty završil v 28.minutě Strasmeier. Na pravé straně si převzal míč a elegantně přehodil vybíhajícího gólmana Kubáta. Domácí vedli již tříbrankovým rozdílem a hosté se vůbec na nic nezmohli. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

V druhém poločase drtivý tlak hostí

Pořádná bouřka v kabině a prostřídání týmu, vedlo k rapidnímu obratu v utkání. Hosté vstoupili do druhého poločasu velikým náporem a vydrželo jim to až do konce zápasu. Do karet jim nahrávala i brzká branka zpočátku druhého poločasu. V 48.minutě se prosadil střídající Jirků, pro kterého to byla premiérová divizní branka. Hosté byli v druhém poločase jednoznačně lepším týmem, ale v cestě za skórováním jim stála jejich vlastní nepřesnost, branková konstrukce a výborný Moláček v bráně Letohradu. A samozřejmě také obětavě hrající domácí tým, který i když se bránil, tak nechal na hřišti úplně všechno. Festival neproměněných šancí začal Tomáš Michálek, který nejdřív hlavičkou orazítkoval břevno, aby o chvíli později z dobré pozice trefil pouze tyč Moláčkovi brány. Ve výborné pozici se ocitl Kacafírek, ale mezi tři tyče nezamířil. Hendrychovu hlavičku mířící do šibenice vytáhl skvělý Moláček. Protože hosté ani jednu ze svých šancí neproměnili, tak skončil zápas výhrou domácího celku 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
Spolupracovník redakce Jaroslav Faltus: V úvodních třiceti minutách domácí zaskočili soupeře třemi brankami v jejich síti. Hosté v druhém poločase převzali taktovku zápasu a vypracovali si dvě šance, které neproměnily. Rozhodla lepší produktivita domácího mužstva a tím pádem zůstali důležité body doma.

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Zasloužená prohra. Začali jsme hodně nedůrazně a domácí nás v prvním poločase jasně přehráli. Po poločasové bouřce v kabině se náš výkon rapidně zvedl, ale vedlo to pouze ke snížení. Další naše šance jsme neproměnili a tak zaslouženě prohráli. Vynikající výkon podala trojice rozhodčích, která měla utkání po celou dobu pod kontrolou.



Sestavy


FK Letohrad
F. Moláček [-] - J. Nadrchal [-] (89. P. Štěpán [-] ) , T. Kabourek [-] (64. J. Černík [-] ) , M. Vaniš [-] , R. Krystl [-] , M. Strasmeier [-] , M. Čada [-] , Z. Konečný [-] (84. P. Slodičák [-] ) , M. Linhart [-] , P. Šponar [-] , O. Kail [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - R. Biško [-] , J. Růžička [-] (46. L. Jirků [-] ) , T. Nosek [-] , M. Hendrych [-] - M. Černohlávek [-] (46. M. Bodlák [-] ) , D. Dastych [-] (73. T. Plot [-] ) , T. Michálek [-] , D. Bereš [-] , J. Vančura [-] (32. J. Kubík [-] ) - Š. Kacafírek [-]

ŽK: 78. Z. Konečný - 88. T. Nosek .
Hráči zápasu: T. Kabourek .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Krupa Jan - GINZEL Ondřej, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.