Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Jablonec si výhrou pojistil čtvrtou příčku


Branky


0

Čtrnáctá Litol hostila šestý Jablonec a nedalo se očekávat, že by domácí tým mohl hosty něčím zaskočit. Nakonec převaha Jablonce tak zřejmá nebyla a je jen škodou, že Litol vyráběla tolik chyb. Po tomto zápase se Jablonec hřeje na výsluní čtvrté příčky a Litol zůstala čtrnáctá.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí gólman daroval hostům vedení

 

 

Domácí tým dostal v posledních třech zápasech 23 gólů a žádný nedal. To určitě na herní kvalitě nepřidá, i když snaha se domácím upřít nedala. V 11.minutě se snažil gólman Cink odkopnout balón do bezpečí, jenomže trefil hostujícího Povra. Od něj se odrazil míč ke Štemberkovi, před kterým zívala prázdná brána. Hosté tak přišli docela lacino k první brance. Uběhlo sedm minut a skóre zápasu se měnilo podruhé. Centr Štemberka letěl na Karáska, který měl kolem sebe nezvykle moc místa, a tak mohl poslat přesnou hlavičkou svůj tým do dvoubrankového vedení. Po dalších pěti minutách zvonilo břevno domácí brány po hlavičce Karáska. Do konce prvního poločasu už žádná branka nepadla a tak se šlo do šaten za dvoubrankového vedení hostí.

 

 

 

V druhém poločase se domácím konečně podařilo vstřelit branku

 

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům, když dali gól už po třech minutách. Po pěkné akci obstřelil gólmana Cinka Zemánek a poslal svůj tým do vedení 0:3. Do gólovek se dostali hostující Štemberk i Sedláček, ale domácí gólman Cink byl pokaždé na místě. Po necelé hodině se gólu konečně dočkal i domácí tým. Po rohovém kopu se prosadil pěkně z otočky Zikmund a Litol po dlouhé pauze konečně dala gól. Po tomto gólu se domácí malinko zvedli a začali hrát o hodně lépe. Jenomže v 75.minutě přišla nepovedená malá domů, kterou vystihl hostující Povr a zvýšil na 1:4. Zmar domácího mužstva završil hostující gólman Farský, kterého trenér poslal do pole v 82.minutě. A opět v tom byla nepovedená malá domů, kterou Farský vystihl a zavěsil do prázdné na 1:5. Zápas vyhráli zcela zaslouženě hosté. Domácí tým bude čekat perná zima a jarní boje o záchranu v Divizi C.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: Soupeři jsme tři góly darovali a je to škoda. Když se nám podařilo snížit na 3:1, tak jsme se malinko zvedli, ale čtvrtá branka nás zlomila. Chtěl bych poděkovat spoluhráčům, že jsme to dotáhli až do té zimní přestávky. Uvidíme, co bude v zimě.




Sestavy


FK Litol
J. Cink [-] - M. Jareš [-] , R. Miškovský [-] (89. L. Vítek [-] ) , P. Křivánek [-] (87. M. Kejha [-] ) , F. Zikmund [-] , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] (74. O. Pavelka [-] ) , J. Cáska [-] , C. Ezeala [-] (37. J. Müller [-] ) , M. Mbah [-] , M. Korejza [-]

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Valeš [-] - J. Povr [-] (82. R. Farský [-] ) , J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (57. J. Chropůvka [-] ) , J. Zemánek [-] , J. Linka [-] , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , V. Helm [-] , O. Rozkovec [-] , P. Karásek [-]

ŽK: 13. P. Křivánek , 42. M. Jareš - 45. V. Helm .
Hráči zápasu: R. Farský .
Místo: Litol. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Miroslav - HRKAL Václav, REJŽEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.