3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Milevska a Klatov rozhodovaly pokutové kopy


Branky


0

Atraktivní utkání bylo k vidění na Písecku. Milevsko vedlo díky brance stopera J. Kosobuda, hostům se ale podařilo v 81. minutě otočit. To ale nebylo vše, o pár minut později domácí dokázali srovnat a v následujících penaltách čaroval gólman Šmitmajer...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváků i šancí moc nebylo

Jihočeši měli před zápasem na kontě pouze tři body, jakýkoliv zisk proti silným Klatovům by tak určitě přišel vhod. Navíc se oba týmy potkaly v prvním kole MOL Cupu v červenci a Klatovy zvítězily jednoznačně 3:0. Domácí tak měli důvod k odplatě!

 

Klatovy začaly ale mnohem lépe. Jandův třestný kop byl jedním z hostujících hráčů tečován do brány, radost hostů k údivu všech zmrazil čárový rozhodčí signalizující ofsajd. Poté převzali iniciativu domácí a dokázali ji přetavit v úvodní gól. Na trestný kop si rybičkou naskočil stoper Jiří Kosobud a Rojík nemohl nic dělat. Šancí se urodilo pomálu, skóre se již nezměnilo a Milevsko tak po půli vedlo.

Závěr plný zvratů

V kabině Klatov proběhla o poločasové přestávce pěkná bouře, což bylo poznat na výkonu a nasazení hostů hned od počátku druhého dějství. Nejdříve reflexivně zasáhl Šmitmajer proti ráně Krejčího, pak už ale přišla gólová radost. V 57. minutě se po rohu prosadil ve skluzu kapitán Klatov Milan Mészáros a vyrovnal. Otočku hostující celek dokonal v 81. minutě, když se po nenápadné akci středem prosadil Petr Kotrba. Milevsko se však nevzdalo a pět minut před koncem se krásně z trestného kopu přes zeď trefil František Koutník

Jakub "Čapájev" Šmitmajer v akci

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal domácí brankář Šmitmajer, který lapil tři pokusy hostujících exekutorů a jeho zákroky tak přisoudily bonusový bod Vzduchotechnikům.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
T. Vladeka (ZVVZ Milevsko): "Milevsko předvedlo oproti minulým utkáním dobrý výkon. Dokázalo potrápit silného soupeře z Klatov. Střelecky se prosazovali hráči FC ZVVZ Milevsko mnohem více, než v minulých zápasech. Klatovy opět potvrdily svoji kvalitu, se kterou je důležité počítat určitě i do budoucna. Zlaté dva body!"

SK Klatovy 1898
K. Krejčí (Klatovy 1898): "Do Milevska jsme přijeli s cílem bodovat a bojovat o každý metr na hřišti. Bohužel v první půlce to bylo právě Milevsko, které nás v tomto směru předčilo. Nutno dodat, že rozhodčí v 5. minutě neuznal regulérní gól po standardní situaci, to hrubě ovlivnilo průběh zápasu, který mohl vypadat úplně jinak. Ve druhé půli jsme plnili pokyny a zaslouženě vyrovnali. Je veliká škoda, že jsme si nechali vyrovnat z kvalitně kopnutého trestného kopu."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Barda [-] , J. Kosobud [-] , O. Kosobud [-] , J. Škarda [-] - J. Knotek [-] , J. Suchan [-] , J. Komárek [-] (70. M. Suchan [-] ) , F. Koutník [-] , V. Kosík [-] (90. M. Málek [-] ) - P. Dvořák [-] (82. D. Januš [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - T. Lhotka [-] , M. Janda [-] , M. Lukeš [-] , D. Chirinciuc [-] - D. Pavlovič [-] , M. Mészáros [-] , P. Kotrba [-] , O. Kadlec [-] (74. M. Wágner [-] ) - D. Říský [-] (86. L. Krásný [-] ) , K. Krejčí [-]

ŽK: 28. F. Koutník , 78. M. Suchan - 64. K. Krejčí , 87. D. Pavlovič , 90. T. Lhotka .
Hráči zápasu: J. Šmitmajer , J. Kosobud - M. Mészáros .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petřík Jan - Severýn Vojtěch, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.