0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankářský souboj v Jindřichově Hradci ovládl sedlčanský Capouch


Branky


0

Nejúspěšnější jihočeský tým (co se týče zisku bodů) a nejlepší tým celé Divize A se střetly v Jindřichově Hradci a diváci se gólu v základní hrací době nedočkali. Penalty pak spíše připomínaly představení Pavla Capoucha, který chytil všechny pokusy domácích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hulík napravoval zaváhání

Hned 2. minuta mohla přinést gólovou radost Tatranu, domácí brankář Hulík až moc dlouho otálel s odkopem, poté trefil dobíhajícího forvarda Němce a od něj se míč odrazil jen těsně vedle jindřichohradecké brány. Domácí převzali iniciativu do svých rukou, nedokázali si ale vypracovat nějakou větší příležitost. A tak se ke slovu začali hlásit hosté. V 19. minutě měl šanci Němec, moc si však předkopl míč a jeho následnou ránu stačil Hulík vyrazit na roh. O šest minut později zahodil tutovku Soldát, když pálil vedle po Kdolského pasu. Ve 33. minutě si Sedlčany vypracovaly další šanci, tentokrát po krásné akci. Kdolský našel krížnou přihrávkou Soldáta, ten z první poslal balón Němcovi, který vypálil pod břevno. Zaskvěl se však Hulík a reflexivně míč vyrazil nad. 

Stále bez gólu

Devět minut po začátku druhé půle byl blízko brance sedlčanský stoper Vystyd, po rohovém kopu hlavičkoval do brány, odkud vykopával jeden z domácích branících hráčů. Za další tři minuty střílel vedle Senft. Tentýž hráč mohl rozhodnout v 70. minutě, kdy obešel protihráče a postupoval středem vstříc brankáři Hulíkovi, vše ale uspěchal střelou vedle. V 75. minutě měli příležitost k otevření skóre domácí, balón však skončil nad Capouchovou klecí. Blížil se konec a domácím zatrnulo v 88. minutě, po rohovém kopu a následné skrumáži se skóre ale také neměnilo. 

Magnet Capouch

150 diváků, z nichž třetina fandila Sedlčanům, vidělo při pokutových kopech zmar domácích a um Pavla Capoucha. Ten dokázal zlikvidovat všechny tři střelecké pokusy jindřichohradeckých a Tatran tak vesele pokračuje na vítězné vlně! 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
J. Vystyd (Tatran Sedlčany): "Zápas začal náporem domácích, kdy jsme se moc nedostávali ke hře. Poté se hra zklidnila, přidali jsme přesnost a hra se vyrovnala. Vypracovali jsme si šance, které měly skončit gólem. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu a opět jsme nevyužili žádnou šanci, a tak se zápas musel rozhodnout až na penalty, kdy zachytal výborně náš brankář."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Strejček [-] , T. Beránek [-] , V. Císař [-] , O. Blažek [-] - J. Kluzák [-] (75. J. Rejthar [-] ) , R. Koutný [-] , M. Slavík [-] , P. Pěnka [-] - F. Kapias [-] (88. F. Grošek [-] ) , F. Votava [-] (61. O. Černoch [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - M. Kdolský [-] , P. Matoušek [-] (70. M. Dvořák [-] ) , K. Kvěch [-] , L. Soldát [-] - T. Senft [-] (78. M. Sirotek [-] ) , D. Němec [-]

ŽK: 71. T. Beránek , 76. F. Kapias - 63. T. Senft .
Hráči zápasu: J. Hulík - L. Brotánek , P. Capouch .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - Langmajer Lukáš, Šauflová Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.