1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová remíza se urodila v Novém Strašecí


Branky


0

Nudný zápas bez gólů viděli diváci v Novém Strašecí, kam přijela Aritma Praha. Souboj dvou úspěšných týmů, které zachytily vstup do soutěže, musely rozhodnout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí poskrovnu

Celý zápas byl o minimu šancí s tím, že především začátek utkání byl velmi opatrný od obou stran. Aritma držela více balón, Strašecí hrálo z dobře zabezpečené obrany a čekalo na rychlé protiútoky. Ani ty se jim ale příliš nedařilo správně řešit a většinu času se hrálo mezi vápny. Domácí také využívali nakopávaných balónů na vytáhlého útočníka Mrázka, ten však často neměl ani komu míč sklepnout. Ve 20. minutě mělo přeci jen Nové Strašecí dobrou příležitost ke skórování, když po rohovém kopu hlavičkoval Duchoň, trefil ale přesně místo, kde stál brankář Stareček. Aritma odpověděla pěkným protiútokem a Mackovým centrem, útočníci Rybka s Bogárem si však více překáželi, než aby si vyhověli, a ze šance nic nebylo. Rybka byl později v akci ještě jednou, když dostal dobrý balón, ale místo pokusu o zakončení ještě hledal a čekal na Macka, čímž se připravil o jakoukoliv šanci skórovat.

Ani ve druhém dějství gól nepadl

Druhý poločas nabídl totožný obraz hry. Aritma hrála a Strašecí vyčkávalo. V poslední čtvrthodině začaly domácímu mužstvu ubývat síly a Pražanům se tím pádem rozevírala dvířka v obraně Strašecího. Žádný z brejků však nedokázali hosté využít a párkrát také pomezní rozhodčí sporně odmával ofsajd. Aritma mohla rozhodnout po Mackově centru, Bogár na zadní tyči ale minul bránu. Jednou také pražský tým dokázal překonat obranu Nového Strašecí a vstřelit gól, ten však nebyl uznán pro ofsajd. Kabele se tak po přihrávce Rybky radoval zbytečně. V samotném závěru mohlo Strašecí vybojovat tři body, Mžourkova střela zpoza vápna ale letěla vysoko nad.

Povedený tah domácího trenéra

Domácí na penalty vystřídali brankáře, mezi tyče se postavil specialista Doubrava. Prvních pět sérií všichni střelci proměnili, naopak v šesté sérii oba týmy nedaly. Rozhodly následující momenty, kdy se nepodařilo skórovat Turbákovi a domácí exekutor nezaváhal. Bonusový bod tak bere Nové Strašecí. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "Hrálo se mezi vápny, nekoukatelný fotbal bez ničeho. Vyčkávaná z obou stran, kdo dá gól. V penaltách jsme měli více štěstí. Soupeř byl fotbalovější, měl víc balón na noze, my jsme v podstatě jen bránili. Takže šťastnější tým uhrál dva body. Vyzdvihl bych Vašáka, kterému se zápas povedl."

SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma Praha): "Pro nás to je určitě zklamání, z pohledu výkonu se nám zápas vůbec nepovedl. Těžko jsme se dostávali k vápnu, Obermajer si dokáže dobře zorganizovat obranu. Vytvořili jsme si ale málo šancí, byli jsme neochotní podnikat náběhy bez balónu. Škoda závěrečné patnáctiminutovky, měli jsme několik dobrých přečíslení, vyřešili jsme je ale pozdě, špatnou přihrávkou nebo nás zastavil praporek sudího, když určitě ne všechno byly ofsajdy. Hledáme ale chyby hlavně sami u sebe, měli jsme proměnit šance, které jsme si vytvořili, respektive jsme si jich měli vytvořit mnohem více, když v nějaké 75. minutě domácím evidentně došly síly. Měli jsme alespoň dotáhnout penalty do vítězného konce, ale ani to se nám nepovedlo. Takže pro nás ztráta dvou bodů. Nedostali jsme gól a brankář neudělal žádnou chybu, takže bych označil právě Starečka za nejlepšího hráče od nás."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] (90. P. Doubrava [-] ) - M. Mžourek [-] , P. Duchoň [-] (30. M. Glasnovič [-] ) , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - D. Dolák [-] , J. Hájek [-] , M. Vašák [-] (84. J. Paluba [-] ) , J. Volf [-] (46. P. Kučera [-] ) - J. Mrázek [-] , M. Kaválek [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , O. Cheremisin [-] , P. Novotný [-] , T. Modr [-] - J. Kabele [-] , L. Hrabák [-] , M. Ambrus [-] , M. Macek [-] - O. Rybka [-] , I. Bogár [-] (86. P. Nehoda [-] )

ŽK: 18. J. Mrázek , 41. M. Vašák , 75. M. Obermajer - 54. M. Ambrus , 57. O. Rybka , 77. J. Kabele .
Hráči zápasu: M. Vašák - J. Stareček .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Štefan Michal - Matějček Milan, Machýček Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.