2:1p.
(1:1)
12. T. Senft
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů rozhodly až pokutové kopy


Branky


0

Tatran ani v sedmém utkání nepoznal chuť porážky. Penaltový rozstřel zvládli lépe domácí, což je vzhledem k průběhu druhého poločasu, který byl jasně v režii Motorletu, spravedlivé. Brankář Foferka kryl tři ze čtyř pokutových kopů hostů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akce a reakce

Sedlčany vstoupily do zápasu aktivně, už v 6. minutě mohl skórovat Senft po Dvořákově pasu, vylámal si ale zuby na Foferkovi. To se však hráč Tatranu pouze zastřeloval, v 11. minutě mu přihrál Kdolský a tentokrát se Tomáš Senft nemýlil. Motorlet jako by inkasovaná branka probudila a domácí dokázali odpovědět tím nejlepším možným způsobem. O pět minut později vybídl Machurka dlouhým kolmým centrem Pavla Novotného, jenž přehodil Capoucha a srovnal na 1:1. Velmi aktivní Senft pak mohl vrátit hostům vedení, jeho střela na vzdálenější tyč jen prolétla těsně vedle. A znovu Senft - po Němcově centru z první zamířil nad šibenici Foferkovy klece. Ve 34. minutě byl blízko druhému gólu Novotný, Capouch předvedl velmi dobrý zákrok. 

Motorlet zařadil vyšší obrátky

Druhý poločas byl jasně v režii domácího týmu, který hosty přehrával. Žádnou ze svých dobrých šancí však Motorlet nevyužil především díky skvělému Capouchovi. Sedlčany spoléhaly na brejky, za zmínku stojí pěkná akce stopera Brotánka, jenž sebral míč a prošel s ním až před vápno Motorletu, střílel však vedle. Domácí měli k dispozici spoustu centrů a trestných kopů, žádný z nich ale ke gólu nevedl. 

Foferka začaroval

Pokutové kopy byly jednoznačnou záležitostí díky gólmanovi Foferkovi. Ten sice v první sérii inkasoval po ráně Peška, následně ale pokryl střely Brotánka, Kdolského a Řeháka. Rozhodující penaltu Motorletu proměnil Krolop a domácí tak zaslouženě získali druhý bod navíc.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha, s.r.o.
R. Blažek (Motorlet Praha): "Vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli územní převahu, zejména v závěru zápasu. Díky vynikajícímu brankáři Foferkovi, který chytil v penaltovém rozstřelu tři ze čtyř na něj kopaných penalt, jsme podle mého zaslouženě brali dva body. Výborný výkon P. Novotný, standardně velmi dobrý Pyšek a vynikající byl Foferka (i v průběhu zápasu)."

TJ Tatran Sedlčany
J. Vystyd (Tatran Sedlčany): "Zápas probíhal na velmi tvrdém terénu. Soupeře jsme překvapili ze začátku aktivní hrou a dostali jsme se do vedení, měli jsme i další šance. Poté domácí srovnali na 1:1, kdy jsem nezachytil nakopnutý balón za naši obranu. Do poločasu už se nic závažného nestalo. Druhý poločas už jsme se spíše bránili, ale i přesto jsme si vypracovali nějaké šance, které jsme ovšem neproměnili, a tak zápas skončil spravedlivou remízou. V penaltovém rozstřelu se nám nedařilo, a tak jsme odjeli s jedním bodem."



Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] (67. O. Měska [-] ) , J. Ptáček [-] - J. Pyšek [-] , L. Dejl [-] , J. Jonáš [-] , M. Podzemský [-] - Z. Koukal [-] (46. J. Krolop [-] ) , P. Novotný [-] (90. O. Kundelásek [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - M. Dvořák [-] (54. L. Soldát [-] ) , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Matoušek [-] (54. P. Lípa [-] ) , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] (90. M. Sirotek [-] )

ŽK: 45. L. Dejl , 71. M. Podzemský , 84. P. Novotný - 84. T. Řehák , 88. J. Vystyd .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Simbartl Václav - Cihlář Jan, Petřík Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.