1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 18:00

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra ztratila zápas s Energetiky


Branky


0

Třeboň měla utkání dobře rozehrané, blížila se prvnímu bodovému zisku v sezóně. Skórující Přibyl se však zranil a do druhé půle jako by vběhl jiný tým, který ztratil vedení a utrpěl porážku 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyl si odbyl gólovou premiéru

Domácí Jiskra měla před sebou jasný cíl, získat konečně první body v divizi. Po těžších soupeřích jí los naservíroval plzeňské ZČE, které okupovalo spodní patra těsně před týmem z lázeňského města.

 

První dějství patřilo jednoznačně domácímu celku, který Energetiky s přehledem přehrával, držel míč na svých kopačkách a vytvářel si gólové šance. Djurova však vychytal gólman Pfleger, Přibyl mířil pouze do bránících hráčů Dynama a po standardních situacích chyběl vždy kousek obránci Cahynovi. Smůlu zlomila Jiskra až tři minuty před koncem poločasu, kdy se trefil v základní sestavě debutující Miroslav Přibyl. Těsně před přestávkou se však střelec první branky zranil a o poločase musel střídat.

Plzeňská otočka

Pár minut po začátku druhé půle se Energetici dočkali vyrovnání. Dlouhý aut prodloužil jeden z hostujících hráčů na zadní tyč a Petr Bendl hlavou uklidil míč do sítě. Hra se vyrovnala, hrálo se nahoru - dolů, oba týmy si dokázaly vytvářet příležitosti, například Kodras ale trefil v jedné z šancí pouze obránce hostů. V 79. minutě pak hosté využili chyby třeboňských, kteří ztratili míč na polovině hřiště a vyslali Bednáře s Peterkou do brejku dva na jednoho. Bednář vyvezl balón a předložil ho Janu Peterkovi, jenž střelou k tyči překonal brankáře Skálu.

 

Plzeňské ZČE tak vyhrálo venku podruhé v řadě, nováček z Třeboně se dále trápí a čeká na svůj první bodový příděl. V následujícím 9. kole zajíždí na půdu Jindřichova Hradce, dočká se v derby?

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Obránce D. Kodras: "Už nevím, jak zápas hodnotit. Dostaneme se konečně do vedení a soupeři poté body vyloženě darujeme. Soupeři trestají každou naši chybu, naopak my jsme v zakončení nedůrazní..."

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Jsme rádi za tři body. Tím, že Třeboň měla nula bodů, to bylo takové zvláštní. Domácí nehráli vůbec špatně, v první půli nás jednoznačně přehráli. Trochu mi jich bylo líto, není to mančaft na to, aby měli nula bodů. Ale my máme tři a jsme šťastní. Vyhráli jsme hodně soubojů, nepouštěli jsme je do šancí. Byl to od nás zodpovědný týmový výkon, těžko vyzdvihnout jednotlivce. Kdybych ale musel říct jedno jméno, tak řeknu Lisý. Ten toho odskákal nejvíc."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Straka [-] , J. Gulaš [-] , M. Chromčák [-] (81. M. Kodras [-] ) , O. Cahyna [-] - M. Franěk [-] (64. D. Kodras [-] ) , D. Kolafa [-] (82. L. Winkler [-] ) , K. Benhák [-] , T. Maxa [-] , M. Přibyl [-] (46. K. Holzepl [-] ) - M. Djurov [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Lisý [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , J. Šulc [-] - M. Vohrna [-] , P. Papáček [-] (90. J. Ječmen [-] ) , D. Feiferlík [-] (74. M. Fillinger [-] ) , P. Bednář [-] (90. P. Macht [-] ) , P. Bendl [-] (60. L. Chocholatý [-] ) - J. Peterka [-] (87. Z. Šimáně [-] )

ŽK: 90. D. Kodras - 83. M. Vohrna .
Hráči zápasu: M. Přibyl - V. Lisý .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vodrážka Dan - Čechlovský Ondřej, Němec Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.