6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet doma dál válí. Milevsku nadělil kanára


Branky


25. Z. Koukal , 37. Z. Koukal , 52. F. Hák , 61. Z. Koukal (p.) , 70. P. Novotný , 80. R. Klouček
0

Na domácí půdě Motorlet zkrátka umí. Tentokrát si snadno poradil s Milevskem a na cestu mu zabalil šest fíků. Hlavním strůjcem výhry se s hattrickem stal Zděnek Koukal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jen Koukali

Pražský Motorlet i nadále drží domácí neporazitelnost. Jediný zápas, ve kterém doma ztratil body, byla výhra na penalty se silným Tatranem Sedlčany. Ve 13. kole přivítal mnohem schůdnějšího soupeře, jihočeské ZVVZ Milevsko.

 

Hned od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti šéfem. Motorlet hrál aktivně a byl nebezpečný, Vzduchotechnici odolávali necelých dvacet pět minut. Pak se ovšem napřáhl Zdeněk Koukal a nedal Šmitmajerovi šanci. Ve 37. minutě vyrobila obrana hostů obrovskou minelu a domácí šli do rychlého brejku. Na jeho konci byl znovu Zdeněk Koukal a zvýšil na 2:0!

 

První set pro Motorlet

Ve druhém poločase se sice milevští snažili hrát, hrubky v defenzivní části hry jim však srážely vaz. V 52. minutě se po krásné hlavičce prosadil navrátilec do sestavy domácích František Hák a zvýšil už na 3:0. Po tomto gólu šlo v podstatě jen o to, s jak velkým přídělem budou Vzduchotechnici odjíždět. A příděl to nebyl zrovna malý.

 

Po chybě gólmana Šmitmajera totiž z penalty zvýšil svým třetím gólem v zápase Zděnek Koukal! Neuteklo ani deset minut, na Tvrdého centr si naskočil útočník Pavel Novotný a povedenou hlavičkou do protipohybu brankáře zvýšil na 5:0. Demolici Jihočechů završil v 80. minutě střídající Radek Klouček, který hlavou umístil balón do sítě po Hákově centru.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Zápas byl od začátku jasně v naší režii a po pěkných brankách jsme vysoko vyhráli. Vyzdvihl bych Zdeňka Koukala, který dal hattrick, a Františka Háka, hrál po dlouhé době a byl u mnoha branek."

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "První gól jsme dostali po pěkné střele z dálky. U druhého gólu jsme udělali obrovskou chybu při rozehrávce, kdy jsme při odkopu od brány špatně rozehráli, a domácí šli sami na brankáře. Ve druhém poločase jsme se snažili hrát, ale v obraně jsme dělali obrovské chyby, ať už gólman nebo obránci. A z toho vyplynul takový debakl no."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Ptáček [-] , A. Tvrdý [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - J. Krolop [-] (60. M. Čácha [-] ) , M. Podzemský [-] (67. J. Jonáš [-] ) , L. Dejl [-] , F. Hák [-] - Z. Koukal [-] , P. Novotný [-] (77. R. Klouček [-] )

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Knotek [-] , R. Fiala [-] (57. M. Málek [-] ) , J. Suchan [-] (12. J. Marvan [-] ) , L. Sedlák [-] - V. Bouška [-] (62. J. Pinc [-] ) , F. Koutník [-] , J. Komárek [-] , J. Barda [-] , V. Kosík [-] - P. Dvořák [-]

ŽK: 26. J. Karbulka , 71. L. Dejl , 73. P. Novotný - 33. R. Fiala , 38. J. Knotek , 60. J. Šmitmajer .
Hráči zápasu: F. Hák , Z. Koukal .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimeček Libor - Janeček Pavel, Šulcová Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.