2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Klatovech se urodila remíza


Branky


0

Souboj dvou silných týmů přinesl góly až ve druhém poločase, na úvodní branku Soldáta zareagoval domácí Krejčí krásnou střelou z přímého kopu na konci zápasu. Pokutové kopy pak zajistily druhý bod domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Klatov

K poslednímu domácímu utkání přistoupilo domácí mužstvo zodpovědně s cílem získat důležité body se sousedem v tabulce. Domácí dobře kombinovali a vytvářeli si šance, které ale vždy stačila domácí obrana zblokovat. Nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté měli domácí celek potrápit. Mezi 20. a 30. minutou první půle mohli domácí utkání rozhodnout.

 

Do vyložených šancí se nejprve dostal Lukeš, který z rohu malého vápna jen nepatrně minul branku hostů, po něm kapitán Mészáros, jenž se probil do vápna hostů, ale tváří v tvář hostujícímu gólmanovi selhal, a poté po pěkné kombinační akci Pavlovič překonal gólmana, ale jeho střela trefila pouze hostujícího hráče do hlavy. Až poté se začali hosté osmělovat a vyráželi k nebezpečným protiútokům. Po zbytek prvního poločasu byli hosté více než vyrovnaným soupeřem, dobře kombinovali, ale protiútoky nedotáhli k ohrožení branky domácích.

Po gólu na každé straně

Druhý poločas měl vyrovnaný průběh. Obě mužstva se snažila zápas rozhodnout, ale vyložené šance nepřicházely. Hra se odvíjela spíše ve středu hřiště. Hosté začali dominovat v osobních soubojích. Odměnou jim byla šťastná branka v 59. minutě, kdy hostující Luboš Soldát po dlouhém pasu využil nedorozumění mezi Lukešem a brankářem Rojíkem a uklidil míč do prázdné branky. Domácí obdržená branka zaskočila a na jejich nohy se vkradla nervozita. Snaha se domácím upřít nedala, ale hostující obrana nepolevila.

 

Rozhodujícím momentem utkání se stala 86. minuta, ve které byl na hranici velkého vápna faulován Karel Krejčí. Sám si postavil míč a z volného přímého kopu neomylně zavěsil k levé tyči hostující brány. Hostující gólman byl bez šance. Poté se snažily Klatovy strhnout vítězství na svou stranu. Vytvořily si územní převahu, ale četné závary před bránou se jim nepodařilo dotáhnout ke kýženému vítěznému gólu. 

 

Neomylní domácí

Utkání nakonec rozhodly pokutové kopy, ve kterých domácí střelci nezaváhali a rozhodli již ve čtvrté sérii. Postupně se trefili Říský, Chirinciuc, Lukeš a Krejčí.

 

Jestliže nestranně zápas zhodnotíme, byla remíza spravedlivá. Hosté byli silným soupeřem, který se prezentoval důrazným fotbalem s rychlým přechodem do protiútoku. Hra domácího mužstva snesla rovněž přísné měřítko, když jeho hra se vyznačovala kombinací po zemi s dobrým pohybem. Diváci, kteří vážili cestu na stadión, museli být s hrou obou mužstev plně spokojeni.

(zdroj: http://www.fotbal-klatovy.cz/)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Manažer M. Koželuh: "Dva body s tímto těžkým soupeřem mají svoji váhu. Dosáhli jsme 25 bodů, což je o dva více než v loňské podzimní části. Čeká nás poslední utkání v sobotu na Aritmě Praha, ve kterém nejsme bez šance. Věřím, že nějaký bodík ještě můžeme přidat."

TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: "Přijeli jsme s lehkým zpožděním, což se projevilo na začátku zápasu, kdy nás soupeř zatlačil, ale centry se nám povedlo odvrátit. Poté jsme měli kopat penaltu, ale rozhodčí nepískal. To samé faul na Soldáta, za který mohla být udělena červená karta. Druhý poločas jsme se dostali do vedení, ale soupeř před koncem utkání vyrovnal. V penaltách se nám nedařilo, a tak jsme odjeli jen s jedním bodem."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - T. György [-] (71. O. Kadlec [-] ) , M. Mészáros [-] (75. D. Dolanský [-] ) , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] - D. Chirinciuc [-] , D. Pavlovič [-] , P. Kotrba [-] (64. D. Říský [-] ) , M. Wágner [-] - K. Krejčí [-] , T. Lhotka [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - P. Pešek [-] , L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] , P. Lípa [-] - L. Soldát [-] (63. M. Sirotek [-] ) , K. Kvěch [-] , P. Matoušek [-] (82. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , P. Haas [-] (88. T. Řehák [-] )

ŽK: 35. M. Wágner - 33. J. Vystyd , 83. K. Kvěch , 87. J. Čejda .
Místo: tráva. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Pečenka Jiří - Vrchota Jaroslav, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.