0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střídající Hájek spasil Hořovicko


Branky


0

V bojovném utkání se Hořovicko na další výhru natrápilo, přesto se jí však nakonec dočkalo. Dvěma góly rozhodl zápas střídající Hájek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Kuta

Do těžkého utkání v Novém Strašecí vstoupili aktivněji hosté. V 7. minutě se do šance dostal Rampa, s jeho pokusem si letitý, ale stále výborný brankář Kut poradil. Sokolové se spoléhali na kvalitní defenzivu a nechali Hořovicko hrát. Nepříjemnost pro domácí přišla v 21. minutě, kdy se zranil právě gólman Kut a musel střídat. V celé první půli měli navrch hořovičtí, jenže si nedokázali poradit s dobře fungující obranou. Naopak na druhé straně mohl trestat Ducár, nepropálil ale dva bránící hráče. V prvním poločase se 150 diváků branky nedočkalo.

Přišel, viděl, zvítězil

První minuty druhého dějství se odehrály ve vápnu Hořovicka. Domácí měli k dispozici několik rohových kopů, po žádném závaru z nich ale větší šance nebo střela nepřišly. V 67. minutě vytáhl eso z rukávu hostující trenér Vrabec, když poslal na hřiště Hájka. Hned za tři minut totiž chyboval Mžourek, lídři Divize A utekli do brejku, který zakončil úspěšně střelou kolem brankáře Daniel Hájek. V 72. minutě se pak nechal vyloučit domácí Bodeček a zdálo se, že utkání je rozhodnuto.

 

Hořovicko chtělo přidat druhý gól, přímo z jednoho rohu trefilo břevno. Pak přišly šance Kapka. Proti jeho hlavičce se vyznamenal Herco v bráně hostů, za dalších pár okamžiků po kontaktu s jedním z hořovických upadl ve vápně, penalta se však nepískala. I v pádu dokázal vystřelit, Herco byl znovu pozorný. Potvrzení dalšího vítězství si nechalo Hořovicko až na 90. minutu, Daniel Hájek utekl po straně, přehodil si brankáře a uklidil míč do prázdné brány. 

(Foto: Jiří Duchoň, celá galerie k zobrazení zde)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Zápas byl od začátku opatrný a bojovný. Myslím si, že jsme si dnes zasloužili prohrát. Utkání bylo o chybách, které jsme udělali my. Díky nim jsme prohráli. Jinak výkon soupeře na ČFL nebyl, viděl jsem lepší. Dobře zahrál Palko."

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Čekali jsme těžký a bojovný zápas, to se také potvrdilo. Chtěli jsme hrát na vítězství a ukončit půlsezónu vítězně. To se nám podařilo, jsme za to rádi. Hráli jsme trpělivě, věděli jsme, že naše šance přijde. A také nakonec přišla. Naprosto zasloužené vítězství, možná mohlo být o jednu dvě branky vyšší. Jsme rádi, protože v Novém Strašecí se nevyhrává jednoduše. Musím říct, že celý mančaft šlapal dobře. Ale hvězdou zápasu je střídající Hájek. Přišel, dal dva góly a rozhodl."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] (21. P. Doubrava [-] ) - R. Soukup [-] (67. D. Dolák [-] ) , M. Obermajer [-] , L. Bodeček [-] , L. Palko [-] - J. Hájek [-] , M. Mžourek [-] , M. Bláha [-] , J. Ducár [-] - M. Kaválek [-] , M. Glasnovič [-] (81. J. Kapek [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] - D. Farkaš [-] (86. T. Březina [-] ) , A. Rampa [-] , J. Mojdl [-] , J. Štěpnička [-] (67. T. Srp [-] ) , M. Nademlejnský [-] (90. I. Zítka [-] ) - V. Zítek [-] (67. D. Hájek [-] )

ŽK: 50. M. Obermajer , 72. L. Bodeček , 90. J. Ducár - 51. J. Mojdl , 78. J. Vaníček .
Hráči zápasu: L. Palko - D. Hájek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - Cihlář František, Hasíková Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.