Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň stále bez bodu


Branky


0

V domácí sestavě se představila nová akvizice z Pobřeží Slonoviny, útočník Dogui Meless Junior, který svými dvěma brankami v úvodu druhého poločasu má lví podíl na prvním vítězství proti Líšni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohli jít do vedení hned po úvodním rozehrání, Dogui ale tváří v tvář Sedmidubského nepřekonal. O tři minuty později na druhé straně hosté svoji šanci využili a šli do vedení 0 : 1. Přerovský ve velkém vápně uvolnil Milotínského, který střelou na zadní tyč překonal Matiáška. V 10. min. mohlo být u domácích ještě hůř, Matiášek ale Klánovi chytli jistý gól přímo z voleje. Třebíč vyrovnala na 1 : 1 v 28. min., kdy po centru Falla ze standardní situace, na zadní tyči P. Chalupa hlavou překonal Sedmidubského. V 35. min. Dobrovolný vyslal do samostatného úniku Doguiho, ten ale ani na podruhé na Sedmidubského nevyzrál.

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím na výbornou. V 53. min. po standardce Dobrovolného Florián nastřelil tyč a Dogui tentokrát z dorážky střelou pod břevno poslal domácí do vedení 2 : 1. O dvě minuty později Havránek vyslal do samostatného úniku opět Doguiho a ten ani tentokrát nemýlil. Střelou na zadní tyč zvýšil na 3 : 1 pro domácí. V 69. min. Matiášek chytil jistý gól Škodovi, který se nedokázal prosadit tváří v tvář. Následně třebíčský brankář musel vytěsnit dobře mířenou střelu Schneidera z přímého volného kopu. Rozhodnutí přišlo v 86. min., kdy Dočekal vyslal do samostatného úniku Ošmeru, který střelou pod padajícím Sedmidubským zvýšil na konečných 4 : 1 pro Třebíč.

http://www.hfktrebic.cz/novinka/hfk-trebic-sk-lisen-4-1-1-1/



Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , D. Komínek [-] , P. Chalupa [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , P. Ošmera [-] , L. Fall [-] - P. Florián [-] (66. T. Válek [-] ) - M. Dogui [-] (61. M. Dočekal [-] ) , M. Kostelecký [-] (77. M. Chalupa [-] )

SK Líšeň
T. Sedmidubský [-] - J. Milotínský [-] , D. Přerovský [-] , V. Klán [-] (66. A. Ovsepjan [-] ) , T. Vejmělek [-] , M. Matoušek [-] (76. . Majid [-] ) , M. Škoda [-] , F. Schneider [-] , F. Boštjan [-] , R. Čampa [-] , M. Král [-]

ŽK: 37. D. Komínek , 55. M. Dogui , 57. J. Dobrovolný , 78. J. Chlup - 25. V. Klán , 51. M. Matoušek , 87. . Majid , 88. M. Král .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Klíma Tomáš - DROZDY Luboš, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.