1:1
(0:1)
13. K. Kroupa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:30

4.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


83. J. Silný - 13. K. Kroupa (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zelenka, který po pohárové pauze opět nastoupil ve středu zálohy, dostal po deseti minutách nabídku od Nekudy, byla z toho ale spíše jen propagační střela na Balážika. O minutu později byl Nekuda u hranice šestnáctky ve výskoku faulován a rozhodčí nepřipustil diskuse o odpískané penaltě. Tu Kroupa střelou do levého horního rohu bezpečně proměnil.

Z protiútoku mohl srovnat po nečekaných odrazech Jasenský, sám ve velkém vápně ale mířil křížnou střelou těsně vedle tyče. To naši těsně před občerstvovací pauzou dopravili míč do sítě a navíc po nádherné kombinační akci, kdy Nekuda nechal vymyslet kolmici Zelenku, Kroupa zleva našel před brankou Nekudu, asistentův praporek ale vylétl do vzduchu... Autor myšlenky výrok nezvrátil, naopak si vykoledoval žlutou kartu.

Kromě Fládrovy střely mimo už první půle skvělé fotbalové okamžiky nenabídla. Po poločase se nejen kvůli rostoucí teplotě začal zahřívat v naší brance Kofroň. Nejprvě kryl Elšíkovu střelu, po hodině hry po viktoriánské standardce rychle rozehrál na Langera, který přeběhl hřiště jak žíznivá čára, střelu ovšem Balážik vytěsnil na roh.

Pak přišly dvě tutovky Nekudy. Nejprve potáhl míč ve volném prostoru Hirsch, načechral míč před branku a Nekudova hlavička snad i lízla břevno domácí branky. To o dvě minuty později se břevno otřáslo, když se předtím „Neky“ zbavil i obránce, míč si ale ideálně nesrovnal na kopačku.

A tak přišel zákonitý trest. Po nepřímém kopu zůstal neobsazený Silný, který ze skrumáže dotlačil míč do branky. A tak si oba třetiligoví lídři vcelku spravedlivě rozdělili po bodu, pořadí v tabulce se nezměnilo.

http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1097



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér Viktorie: Chtěli jsme utkání vyhrát. Byl to pro nás skvělý zápas prvního s druhým, něco takového jsme na začátku soutěže opravdu nečekali. O to víc jsme jej chtěli odmakat. Zápas ovlivnila červená karta, o penaltě nechci spekulovat. V deseti se nám podařilo proti silnému Prostějovu zápas vyrovnat, což svědčí o naší kvalitě. Soupeř nás ničím nepřekvapil, ale i když jste na způsob hry Prostějova nachystaný, je individuální kvalita Kroupy taková, že situace dokáže spoluhráčům vytvořit," http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1097

1.SK Prostějov
Roman Popelka - asistent trenéra Prostějova: "Zápas se vyvíjel ideálně pro nás, rychlý gól soupeře přece jen zaskočil, první poločas jsme zvládli a v závěru získali ještě početní výhodu. Do druhého poločasu jsme nastoupili opačně, než jsme si řekli v šatně. Místo abychom drželi balón a nechali bez míče běhat soupeře, opak byl pravdou. Viktoria nastoupila ještě s větším odhodláním, dala do hry vše, což se promítlo do zasloužené remízy. Nám chyběla jiskra a lehkost hry, na čemž se možná podepsalo čtvrteční pohárové utkání,“ http://www.1skprostejov.cz/index.php?novinka=1097



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - O. Šuranský [-] , P. Rajnoha [-] , T. Mlýnek [-] (46. L. Juhas [-] ) , T. Mazouch [-] , J. Foltýn [-] (78. J. Mlčák [-] ) , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , R. Elšík [-] (80. M. Němec [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-]

1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - P. Krejčíř [-] , A. Rus [-] , M. Sus [-] , M. Hirsch [-] - T. Langer [-] (65. J. Pančochář [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Koudelka [-] , L. Zelenka [-] (58. L. Petržela [-] ) - P. Nekuda [-] (80. M. Machálek [-] ) , K. Kroupa [-] -

ŽK: 12. T. Mazouch , 53. R. Elšík , 91. J. Silný - 22. L. Zelenka , 36. K. Kroupa , 53. P. Nekuda , 59. M. Sus . ČK: 42. T. Mazouch .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 325. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POLÁK Jiří, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.