2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky pouze remizoval


Branky


33. M. Hirsch , 74. T. Langer - 71. D. Bača , 84. L. Hapal
0

Nováček z Mohelnice veze bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco trenér hostí Sedláček poslal na hřiště totožnou sestavu z minulého kola, pouze v ofenzivě nahradil Hapala Vokoun, náš lodivod posunul nuceně do útoku Machálka a ve středové řadě dostali příležitost Koudelka a Petrželou.

Mohelničtí sice vyhlíželi, že zvolenou taktikou bylo zaskočit domácí aktivní hrou od první sekundy, opak ale mohl být pravdou. Už ve druhé minutě se dostal do exkluzivní pozice na hranici šestnáctky Zelenka, kterého v ní našel Kroupa, zkušený špílmachr ale místo k tyči zamířil přesně do Horovy náruče.Na pravé straně naší obrany dělal problémy rychlonohý Vokoun, který se snažil před brankou hledat Yunise. Jednou našel málem Kopu, ten měl ale k míči přece jen daleko. To podruhé natrefil na Seiberta, jehož nadýchaný centr poslal vysoko nad branku Yunis.Hosté si vypracovali v nebezpečných vzdálenostech za hranicí šestnáctky několik standardních situací, naše obrana ale vždy bezpečně odvrátila střelecké pokusy. Po půlhodince udělal mohelnické útočné převaze konečně přítrž Hirsch, který dostal nezištnou přihrávku doleva od Koudelky. Zasekávačkou do středu se zbavil obránce a technicky uklidil míč do Horovy branky.Také Kroupa dostal příležitost předvést svou kopací techniku. Pět minut před poločasem se postavil v rohu šestnáctky k exekuci přímého kopu, balón jen těsně minul brankovou konstrukci.

 

 

Ve druhé půli se čtvrthodinku nic zásadního nedělo, pak dostal ideální přihrávku za obranu Kroupa, který sice unikl ofsajdu, nikoli však hostujícímu stoperovi, který v poslední chvíli zezadu míč vypíchl. O deset minut později nejprve Heidenreich neuspěl z přímého kopu, vzápětí však zůstal před šestnáctkou osamocený Bača, jehož střela propadla Kofroňovi do sítě a bylo vyrovnáno.Odpověď byla ale velice efektní a divákům se musela líbit. Rychlá akce na jeden dotek po ose Zelenka – Koudelka – Langer končila nastavením kopačky posledně jmenovaného a balón doputoval přesně k levé tyči mohelnické svatyně!A mohlo být ještě veseleji po Fládrově nepřímém kopu, s Kroupovou hlavičkou si ale Hora poradil. Dvanáct minut před koncem oplatil před rozehráním míče jeden z předchozích zákroků Rus a byl rozhodčím poslán předčasně do sprch. Následnou přesilovku využil sedm minut před koncem Hapal, který těsně před Kofroněm dorazil míč do sítě, ofsajd jsme reklamovali marně.V závěru už branky nepadly a tak se soupeři rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Roman Popelka, asistent trenéra domácích: "Měli jsme jej dobře rozehraný, ale závěr jsme nezvládli. Nezvládli jsme ho kvůli nedisciplinovanosti. Ve chvíli, kdy jsme se rychle dostali znovu do vedení, bylo nezodpovědné nechat tým pod tlakem. Herně nebylo utkání nejpodařenější, ale odbojované určitě bylo. Když už to nešlo fotbalově, snažili jsme se na hřišti nechat vše, po vyrovnání jsme se ještě zvedli, ale oslabení nás stálo síly a u rozhodujícího souboje jsme nebyli včas. Utkání bylo celkově hodně vyhecované a fotbalové krásy zrovna nepobralo. Soupeř vsadil na agresivitu a podařilo se mu zápas dohrát pouze s jednou žlutou kartou, což nepovažuji za dobrou vizitku rozhodčích,"

FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér hostů: "Prostějov mě osobně zklamal herním projevem, kdy předváděl pouze jednoduché nakopávané balóny. Z mého pohledu jsme tady dva body ztratili. V prvním poločase jsme soupeře do ničeho nepustili, pak uděláme chybu ve středu pole, hráč nezpracuje balón a soupeř nám z protiútoku dá gól. Myslím si, že jsme hráli dobře i v druhém poločase, hru jsme měli pod kontrolou. Remíza nám určitě psychicky pomůže a jak jsem už uvedl, měli jsme dnes i na vítězství. Jako nováček soutěže se snažíme sbírat bod po bodě, šest kol po sobě jsme neprohráli, což je pro nás ohromně cenné. Dnes mužstvo ukázalo morálku a nevzdalo se ani za nepříznivého stavu,"



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Hirsch [-] , M. Sus [-] , A. Rus [-] , P. Krejčíř [-] - L. Petržela [-] , Z. Fládr [-] , J. Koudelka [-] , L. Zelenka [-] (86. M. Sečkář [-] ) - M. Machálek [-] (59. T. Langer [-] ) , K. Kroupa [-]

FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (81. P. Soukup [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] , M. Weinlich [-] (66. L. Hapal [-] ) - J. Yunis [-] , O. Kopa [-] (66. M. Bzirský [-] )

ŽK: K. Kroupa , 29. L. Petržela , 36. J. Koudelka - 76. J. Heidenreich . ČK: 77. A. Rus .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Tomanec Josef - SEDLÁČEK Tomáš, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.