2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr zvládl těžký zápas


Branky


0

Líšeň odjíždí bez bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Machynek na pravém okraji zálohy od prvních chvil naznačoval, že s ním hostující obrana bude mít co do činění, a jeho první centr jen těsně minul Kroupa s Machálkem. Hra plynula bez vyložených šancí, až po čtvrt hodince Machálek neprostřelil hradbu těl z dobré pozice po Krejčířově vhazování. Další Machynkův centr našel Kroupu, ten ale v záklonu hlavičkoval pouze do Halouskových rukavic.Průnikové přihrávky zkoušel i Machálek, Koudelkův pokus ale obrana hostí odvrátila na roh, po němž Kroupa trefil „koníčkem“ pouze boční síť. Jak se dostat do brejku po soupeřově rohovém kopu předvedla dvojice Koudelka – Fládr, Halouska opět stačil odvrátit na roh. Po půlhodině hry se míč nešťastně odrazil po Hirschově obranném zákroku do běhu Milotínskému, ten našel před brankou Stehlíka, který překonal Bureše a poslal Líšeň do vedení.K Hirschovi si ale vzápětí přízeň paní Štěstěny přeci jen otočila. Převzal míč na pravém křídle, navedl si jej na střed hřiště a z hranice šestnáctky umístil balón k levé tyči líšeňské svatyně – vyrovnáno! Mezi oběma brankami uběhly tři minuty. Hosté se ještě do poločasu stačili zviditelnit chytrou přihrávkou Milotínského Stehlíkovi, Bureš byl ale u míče včas.

 

Chvíli po změně stran se vydal dopředu líšeňský kapitán Čampa, jeho pokus ale nebyl dostatečně přesný. Vzápětí na druhé straně se po rohu a vráceném míči dostal k solidnímu voleji Sus, mířil ale přesně do Halouskovy náruče. Hirsch o další dvě minuty propásl šanci být mužem utkání, když po Koudelkově přízemním centru Kroupu odblokovala obrana a pravý obránce domácích minul letící balón.Čtvrthodinky před koncem rozhodl o výsledku Koudelka. Na počátku akce byla chytrá Machálkova kolmá přihrávka na Kroupu, který posunul míč Koudelkovi a ten technickou střelou s lehkou tečí obrany vymetl pavučinky babího léta z levého vinglu Halouskovy branky.Machálek se vyznamenal i bezprostředně po výkopu, když „namazal“ Kroupovi, jeho střelu ale stačila obrana Jihomoravanů zblokovat. A protože po Pančochářově výživné střele a Halouskově vyražení byl Kroupa přistižen v ofsajdu, skončilo měření sil prvního s posledním těsnou výhrou favorita.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Roman Popelka, asistent trenéra domácích: "Průběh zápasu nebyl zdaleka takový, jak bychom si představovali. Bylo to jedno z těch šťastných vítězství urvaných silou vůle. Vyhrát jsme chtěli víc, což se nám podařilo, lze ale předpokládat, že závěr podzimu bude hlavně o vůli. První poločas jsme opět protápali, nešla nám kombinace. Soupeř byl víc na míči a zaslouženě se dostal do vedení. Bylo důležité, že jsme rychle vyrovnali a dostali se zpět do zápasu. Do druhého poločasu jsme vstoupili s větším odhodláním, což rozhodlo o výsledku utkání. V kontextu toho, jak hrály Vítkovice, jde o důležité vítězství,"

SK Líšeň
Josef Mazura, trenér hostů: "Mrzí mě nevyužití některých šancí, které jsme dnes měli. Z odraženého míče, kdy jsme nepokryli Koudelku, jsme dostali druhý gól, který znamenal naši porážku. S výkonem týmu jsem samozřejmě spokojen, škoda příležitostí našich útočníků, kteří je nevyužili. S jediným gólem se v Prostějově těžko dá bodovat. Poslední čtyři nebo pět utkání jsme odehráli na dobré úrovni, výkonnost týmu jde hodně nahoru, na Prostějov to ale dnes nestačilo,"



Sestavy


1.SK Prostějov
T. Bureš [-] - M. Hirsch [-] , M. Sus [-] , P. Krejčíř [-] - J. Koudelka [-] , L. Zelenka [-] , Z. Fládr [-] , L. Petržela [-] (81. D. Píchal [-] ) , L. Machýnek [-] (57. J. Pančochář [-] ) - K. Kroupa [-] , M. Machálek [-] (91. M. Hloch [-] )

SK Líšeň
P. Halouska [-] - J. Milotínský [-] , T. Vejmělek [-] , L. Hanuš [-] , A. Ovsepjan [-] , R. Bohuslav [-] , J. Stehlík [-] (82. M. Walla [-] ) , F. Schneider [-] , R. Čampa [-] , M. Drábek [-] , M. Král [-]

ŽK: 53. L. Machýnek , 55. P. Krejčíř , 67. Z. Fládr - 49. M. Král , 59. J. Stehlík , 70. F. Schneider , 70. M. Drábek , 75. L. Hanuš , 85. R. Čampa .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TRÁVNÍČEK Miroslav, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.