0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vyškově gól nepadl


Branky


0

Ve 13. kole MSFL přívítal Vyškov hosty z Uničova. V zápase gól nepadl, a tak si Vyškov připsal pátou remízu v řadě. Kuriozitou je, že za těchto pět zápásů mají vyškováci skóre 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po oboustranně opatrné čtvrthodince přišly minuty, v nichž Vyškovští mohli rozhodnout. Kdyby přihrávka Lukáše Studeného do uličky na Daniela Přerovského byla jen o pár centimetrů kratší, šel by vyškovský hrot sám na brankáře Tomáše Uvízla. To bylo v šestnácté minutě. O šest minut později už se Dominik Urbančok do této pozice dostal, jenže napálil jen nohy padajícího Uvízla. 

Do třetice se hlavou v dobré pozici po rohovém kopu netrefil Lahodný a další tutovku spálil minutu před přestávkou Přerovský, když chtěl přihrávku Jana Trousila zblízka prodloužit do sítě volejem, jenže míč trefil velice špatně.

Akci hostů mohl Pavel Jeřábek zakončit mnohem lépe než střelou zblízka do boční sítě. V každém případě předznamenala závěrečnou shodu trenérů na oprávněnosti remízového výsledku, protože do vedení mohl jít i Uničov.

 

Ten byl po přestávce ve hře dopředu už mnohem odvážnější a při některých jeho akcích domácí publikum nedýchalo. Nejblíže gólu byl v 70. minutě Aleš Krč, ale jeho technická střela jen zazvonila na tyči. Těsně před tím ovšem nedokázal Urbančok nasměrovat hlavičku z běhu uvnitř malého vápna za záda uničovského gólmana. A když už se to Trousilovi v poslední minutě po rohu podařilo, na brankové čáře se míč odrazil od Lahodného mimo tyče. 



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Valdemar Horváth - asistent trenéra MFK Vyškov: Odehráli jsme rychlé bojovné utkání se soupeřem, který výborně řeší brejkové situace. Rozhodlo to, že jsme neproměnili ani jednu ze čtyř dobrých situací. Dvakrát se mohl prosadit ze standardky Trousil, jednou předvedl dobrý výkon gólman a podruhé vyrazil míč z brány smolně náš hráč. Nakonec jsme ještě mohli prohrát, když soupeř nastřelil tyč.

SK Uničov
Jakub Můčka - SK Uničov: ,,Do zápasu jsme vstoupili klidně a čekali s čím na nás soupeř přijde. V průběhu celého zápasu si Vyškov vytvářel svým rozestavením 3-5-2 prostor a snažil se být aktivní v pohybu, což nám celému týmu v obranné činnosti dalo spoustu práce. Co se týká šancí bylo to takové chudší utkání.. Šance jsme měli my i Vyškov, tu největší asi ve druhé půli Alda Krč, když trefil tyč. Chtěli jsme tento zápas vyhrát, ale bohužel se nám to nepovedlo, snad tuto pro nás ztrátu napravíme v neděli v domácím zápase s Líšní.''



Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - J. Krejčí [-] , J. Trousil [-] , D. Hodinář [-] - D. Němeček [-] (72. V. Novotný [-] ) , M. Jeřábek [-] , F. Studený [-] , L. Lahodný [-] - J. Přichystal [-] (81. J. Lička [-] ) , D. Přerovský [-] , D. Urbančok [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , L. Koutek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Binar [-] (78. P. Kasal [-] ) , R. Juřátek [-] , P. Jeřábek [-] (81. A. Řehák [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] (46. T. Nuc [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 84. M. Jeřábek - 30. T. Binar , 78. A. Krč , 79. R. Juřátek , 88. T. Nuc .
Místo: tráva. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KNEISL Leoš, CHLEVIŠŤAN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.