Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:15

14.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň překvapila


Branky


0

Pět gólů nabídlo střetnutí Uničova s Líšní, posledním týmem tabulky MSFL . Kdo by však čekal jasný poměr výsledku pro domácí tým, byl by překvapen. Svěřenci Jiřího Balcárka inkasovali smolné góly a z těsného vítězství se radoval brněnský tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničovští zahájili zápas poměrně slibně, územní převaha však vedla pouze k pološancím. Po čtvrthodině hry ale udeřili do rozhozené obrany domácích fotbalisté Líšně, na konci akce byl Tomáš Vejmělek.

Uničov se po inkasované brance dostal do útlumu a hosté mohli své vedení ještě navýšit. Šance Líšně se však neujaly a ve 32. minutě bylo vyrovnáno.

Na kraji vápna technicky vystřelil Tomáš Binar, gólman Halouska si na míč ještě sáhl, ale ztečoval jej pouze do šibenice vlastní branky. Uničov se dostal zpět do hry a mohl plánovat obrat ve druhém poločase. Brzy po pauze však plány vzaly za své.

Hostující Martin Drábek šel sám na brankáře Uvízla, ten ho sice nejprve vyběhnutím vychytal, ale míč se poté dostal k Drábkovi zpět a obránce Líšně si na druhý pokus poradil.

Uničov se poté marně snažil dostat k náporu a další ránou pro domácí tým byla střela Tomáše Vejmělky ze 79. minuty. Autor prvního gólu vypálil zpoza šestnáctky tak šťastně, že trefil do zad spoluhráče Jindřicha Stehlíka a od něj balon doplachtil do šibenice uničovské svatyně. Líšeň cítila, že je vítězství na dosah. Domácí fotbalisté ale dokázali ještě zabojovat a tři minuty před koncem snížit gólem Pavla Jeřábka. Dramatický závěr však už hosté zvládli a Josef Mazura, šéf lavičky Líšně se mohl usmívat.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek: „Nehrála nám vůbec záložní řada. Jsem z toho zklamaný. Uchýlili jsme se k nakopávání a bylo to hektické. Pořád tam máme stejné chyby dokola. Chybí nám agresivita, máme špatné přihrávky a standardky. Málo aktivity ukazují i krajní hráči, nejsou tam centry."

SK Líšeň
Josef Mazura: „Jsou to hodně důležité body. Poslední zápasy jsme teď hráli velmi dobře. Dali jsme dva šťastné góly po teči a ubránili jsme vítězství 3:2,. Myslím, že vyložených šancí jsme měli i víc než domácí. Měli jsme tam nějaká nevyužitá přečíslení nebo nevydařené finální přihrávky a to je škoda."



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] (54. P. Kasal [-] ) , L. Koutek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Nuc [-] (76. A. Řehák [-] ) , T. Binar [-] , R. Juřátek [-] (54. T. Komenda [-] ) , P. Jeřábek [-] , T. Vasiljev [-] - A. Krč [-]

SK Líšeň
P. Halouska [-] - T. Vejmělek [-] , L. Hanuš [-] , A. Ovsepjan [-] , R. Bohuslav [-] (86. M. Walla [-] ) , T. Weber [-] , J. Stehlík [-] , F. Schneider [-] , R. Čampa [-] , M. Drábek [-] , M. Král [-]

ŽK: 85. J. Stehlík .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 194. Rozhodčí: Duda Radim - ČÁSTEČKA Michal, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.