1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšni stačila k výhře jedna branka


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč odehrála v Líšni velmi solidní první poločas, ve kterém nebezpečnou střelu Tsuchiyi domácí brankář Zrzavý konečkami prstů vytěsnil na roh. Třebíč měla výhodu série několika rohových kopu, ani z těch ale domácí obranu nedokázala překonat. Domácí měli největší příležitost v poslední minutě prvního poločasu, kdy souboj Chlupa s jedním z domácích hráčů na hranici velkého vápna posoudil hlavní rozhodčí jako nedovolený. Krška z přímého volného kopu, přes zeď, trefil břevno Soukupovy branky.

 

Ve druhém poločase Třebíč řadou nepřesností dostala do hry domácí, kteří si vytvořili několik brankových příležitostí. Nejprve Král, po narážečce, sám před Soukupem trefil z úhlu přední tyč třebíčské branky. V 73. min. domácí zahrávali přímý volný kop asi z 28 m a Vávra přízemní střelou kolem zdi prostřelil Soukupa. Líšeň tak šla do vedení 1 : 0. Třebíč se snažila ještě o vyrovnání, ale domácí branku nijak vážněji neohrozila. Naopak domácí v samém závěru mohli rozhodnout o celkovém výsledku utkání, kdy do otevřené obrany podnikli rychlý protiútok, Ovsepjan v gólové šanci ale Soukupa nepřekonal.



Sestavy


SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - R. Čampa [-] , J. Milotínský [-] (84. T. Vejmělek [-] ) , S. Vávra [-] , M. Král [-] , T. Zezula [-] , L. Fall [-] , L. Nevřala [-] , D. Duda [-] (67. A. Ovsepjan [-] ) , D. Krška [-] , L. Hanuš [-]

HFK Třebíč
P. Soukup [-] - K. Havránek [-] , C. Bagnon [-] , D. Komínek [-] , T. Tsuchiya [-] (73. M. Dogui [-] ) , P. Ošmera [-] , S. Kishita [-] (46. M. Kelbler [-] ) , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-]

ŽK: 80. A. Ovsepjan - 74. J. Chlup , 74. D. Komínek , 85. P. Ošmera .
Místo: UT. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Drozdy Luboš - ČERNÝ Josef, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.