3:1
(3:0)
65. G. Pezzotti (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

19.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice doma získala tři body


Branky


17. J. Fišara , 20. L. Hapal , 45. L. Hapal - 65. G. Pezzotti (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky vstupovaly do sobotního utkání s bilancí pouhých třech výher v dosavadním ročníku, Mohelnice navíc s vizitkou nejhoršího týmu na vlastním hřišti, kde v rámci podzimu uspěla za tři body pouze jednou. Tentokrát se ale domácím zadařilo. Do úvodního domácího náporu se vklínila v 9. minutě pouze nebezpečná hlavička hrajícího holického asistenta Marka Heinze, který ze šestnáctky mířil těsně mimo. To však bylo ze strany hostů na delší dobu vše a záhy přišly velké okamžiky mohelnických borců.Nejprve sice ze standardky trefil Filip Žák pouze boční síť, záhy ale domácí dvěma slepenými zásahy nakročili za teprve druhým vítězstvím v MSFL na domácím trávníku.Do vedení dostal Mohelnici ranou z malého vápna Jan Fišara, druhou trefu přidal o chvíli později se štěstím dorážející Lukáš Hapal, když těsně předtím předvedl holický gólman Mucha famózní zákrok proti hlavičce Žáka.Olomoucký celek se mohl dostat na dostřel v závěru první části, kdy po akci z pravé strany trefili hosté tyčku. Jenže ihned poté přešla Mohelnice do protiútoku a třetí ránu zasadil Holici znovu Lukáš Hapal, který na první tyči poslal do sítě parádní Vokounův centr – 3:0.

 

V 57. minutě i přes polevující převahu mohl navýšit domácí náskok Ondřej Kopa, ale ze své šance orazítkoval pouze brankovou konstrukci.O čistý štít se Mohelnice připravila vinou zbytečného faulu v šestnáctce, po němž sudí odpískal proti domácím pokutový kop, který přízemní střelou pod padajícím brankářem proměnil Gianpaolo Pezzotti.Čtvrthodinu před závěrem promarnila Mohelnice obrovskou možnost navýšit skóre, když při závaru na malém vápně nedokázali domácí ani na třikrát dostat balon do sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Roman Sedláček, trenér: „Dnes jsme měli první poločas doslova z říše snů, tady jsme hráli opravdu výborně, dařilo se nám dávat rychlé balony za obranu, soupeře jsme dostávali pod tlak a z rychlých kontrů se nám povedlo třikrát skórovat. Ve druhé půli už jsme toho měli docela plné zuby, protože nemáme tak široký kádr a nemohli to příliš prostřídat, ale kluci už hráli chytře zezadu, musím pochválit jejich zaujetí pro hru a hlavně tentokrát plnili stanovené pokyny,"

1. HFK Olomouc
Marek Heinz, útočník: „Bylo nám jasné, že Mohelnice bude hrát na dlouhé balony. Oni jsou spíš takové bojovné než technické mužstvo, což v první půli předvedli. Celý týden se připravujeme, že nás čeká těžký zápas s řadou soubojů, které jsme dnes bohužel nezvládli,"



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Vokoun [-] (86. T. Krejčí [-] ) , D. Bača [-] , J. Fišara [-] , L. Pinkava [-] - L. Hapal [-] (88. J. Svoboda [-] ) , O. Kopa [-] (77. M. Kotůlek [-] ) , F. Žák [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - G. Pezzotti [-] , M. Heinz [-] , J. Srnec [-] (46. O. Bořil [-] ) , F. Přikryl [-] , O. Pyclík [-] , J. Kotouč [-] , A. Fočić [-] (46. O. Kováč [-] ) , J. Šteigl [-] , S. Petrić [-] , O. Buček [-] (71. M. Schmidt [-] )

ŽK: 30. J. Heidenreich - 37. J. Srnec , 59. F. Přikryl , 75. J. Kotouč .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 360. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MIKESKA Karel, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.