0:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si opět zastřílel


Branky


5. K. Kroupa , 45. K. Kroupa (p.) , 58. T. Machálek , 64. L. Zelenka , 66. P. Nekuda , 78. Z. Fládr
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč kouše vysokou porážku

Už po necelých pěti minutách hosté předvedli skvělou kombinaci: Nekuda vyslal na pravém křídle dopředu T. Machálka, ten našel před brankou volného Kroupu, který hlavičkou otevřel skóre. Vzápětí ale mohlo být srovnáno, když se Dogui opřel do míče a Kofroň střelu s potížemi vytáhl na roh.Jeden ze zásadních okamžiků nastal v 25. minutě. Sus podle názoru sudího v šestnáctce fauloval a míč si na bílý puntík postavil kapitán Komínek. Tvrdou ranou však trefil jen pravou tyčku a ani dorážka za Kofroňovými zády neskončila. Ten ještě do přestávky zneškodnil Klusákův pokus.To už ale hráli domácí pouze o deseti, protože se po nevybíravém zákroku vyfauloval obránce Bagnon. Už v nastavení první půle se do gólové šance dostal Kroupa, kterého metr před brankovou čarou držel brankář Soukup za nohu! Samozřejmě musela následovat červená karta a penalta, před kterou přišel po vystřídání do branky náhradní gólman Macháček. Ten byl překonán hned z penalty po střele Kroupy.

 

Na deficit dvou hráčů reagoval trenér Zelníček stažením Doguiho a vpředu operoval pouze Japonec Tsuchiya. Už po pár minutách měl důležitý třetí gól na hlavě T. Machálek, Macháček ale ještě našel míč v náručí. Úspěšný byl ještě po Sečkářově centru a Kroupově hlavičce, na další hlavičku Machálka po rohovém kopu už ale nedosáhl.Po hodině hry Nekuda obral na půlící čáře o míč Komínka, ten jeho brejk na gólmana uhasil faulem a i on se předčasně odebral do kabin. Domácí pak hráli se čtyřčlenou obranou a tříčlenou zálohou, dopředu se občas vypravil jen rychlonohý Tsuchiya.Domácí totálně srazily do kolen dva slepené góly. Nejprve se na bravurní kopací techniku z přímého kopu rozvzpomněl Zelenka, následně Nekuda z boku přehodil vybíhajícího Macháčka. Necelou čtvrthodinku před koncem Chlup vysunul Tsuchiyu a Kofroň včasným vybehnutím udržel čisté konto. Z protiútoku završil půltucet gólů v domácí síti střelou z hranice velkého vápna Fládr. Hosté si tak zastříleli a s přehledem vedou MSFL.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Libor Zelníček, trenér: „Veškeré karetní hrátky byly podle mého názoru zbytečné. Když sudí pískl penaltu a my ji nevyužili, nečekal jsem, že přijde kompenzace tak brzy. První vyloučení Bagnona bylo zbytečně přísné, šlo o běžné fauly. Pak samozřejmě přišla chyba brankáře a s tímto vyloučením se nic dělat nedalo. Co jsem vůbec nepochopil, že za situace, kdy bylo jasné, že je po zápase, a my přemýšleli, jak budeme hrát za dva týdny s Břeclaví, nám sudí vyloučí kapitána Komínka. Zápas se stal parodií na fotbal, rozhodčí jej zcela degradoval. Jinak i za normální situace by Prostějov vyhrál, ale my už přemýšlíme o dalších zápasech,“

1.SK Prostějov
František Jura,trenér: „Hned v úvodu jsme dali krásný gól po vypracované akci Nekudy s Tomem Machálkem, pak ale Kofroň chytil jasný gól. To byla spolu s neproměněnou penaltou domácích důležitá situace pro vývoj utkání. V šatně jsme hráče upozorňovali, že ještě není vyhráno, pojistkou pak byl třetí gól. Snažili jsme se roztáhnout hru a být v pohybu, což nám ještě ulehčilo třetí vyloučení, pak už se dohrávalo jen z povinnosti. Jsem rád, že jsme zápas dohráli bez červených karet, některé zákroky na Kroupu byly hodně ostré a bylo důležité udržet nervy na uzdě,“



Sestavy


HFK Třebíč
P. Soukup [-] - K. Havránek [-] , C. Bagnon [-] , M. Dogui [-] (46. O. Benda [-] ) , T. Tsuchiya [-] , D. Komínek [-] , S. Kishita [-] (61. R. Houser [-] ) , J. Chlup [-] , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-] , M. Kelbler [-] (45. M. Macháček [-] )

1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Hirsch [-] , M. Sus [-] (74. Š. Přikryl [-] ) - L. Zelenka [-] , L. Petržela [-] , Z. Fládr [-] , M. Machálek [-] (55. M. Sečkář [-] ) , J. Pančochář [-] , T. Machálek [-] - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-]

ŽK: 8. C. Bagnon , 44. J. Chlup , 52. K. Havránek , 64. O. Benda - 24. M. Machálek , 25. M. Sus , 25. K. Kroupa , 45. T. Machálek . ČK: 31. C. Bagnon , 45. P. Soukup , 62. D. Komínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dubravský Radek - LAKOMÝ Lukáš, HORÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.