2:1
(2:1)
44. M. Dogui (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:30

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlín pokračuje v povedeném jaru


Branky


29. E. Hradil , 33. Š. Chwaszcz - 44. M. Dogui (p.)
0

Zlínská juniorka hraje na jaře ve velkém stylu. Body nerozdává a pod vedením Bronislava Červenky hraje atraktivní fotbal. To hosté mají svých problémů dost. Svěřenci trenéra Libora Zelníčka minulý zápas prohráli doma s Prostějovem 0:6, navíc přišli o tři vyloučené hráče. Boj o záchranu tak pro ně nekončí a budou muset bojovat o každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky v prvním poločase

Utkání začalo docela vlažně a první dvacetiminutovka nepřinesla nic moc zajímavého. Na první vážnější šanci se čekalo do 22. minuty, Hradil našel na malém vápně volného Malého, jeho střela ovšem mířila pouze nad hostující bránu.Poté následovala série náznaků šancí, ale k vyložené šanci nic nevedlo. Po půl hodině hry se již domácí radovali. Blanař našel na zadní tyči volného Hradila, který míč dokázal dostat do pravé šibenice 1:0.Za tři minuty bylo ještě veseleji. Hradil se uvolnil a posunul míč na Chwaszcze, který z úrovně penaltového puntíku prostřeli brankáře Procházku 2:0. Před odchodem do šaten ale přišla ještě komplikace. Švec vyběhl z brány až na hranici velkého vápna, kde fauloval Doguie. Ten následnou penaltu sám proměnil a do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí ševce,což byla vzhledem k průběhu poločasu zbytečná komplikace.

 

Druhá půle bez branek

Druhá půle moc fotbalové krásy nepřinesla. Domácí sice umě kombinovali a drželi míč, alefanoušci si koření fotbalu moc neužili. Hrálo se prakticky bez větších šancí a i když byl konec pro domácí zbytečně nervózní, tak těsné vedení udrželi až do závěrečného hvizdu a připsali sitak další tři body do tabulky a udrželi se v popředí MSFL. To hosté mají před sebou hodně práce v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka, trenér: „Soupeř celé utkání poctivě bránil a snažil se vyrážet po zisku do rychlých protiútoků. V prvním poločase se nám dařila rychlá kombinace po stranách hřiště, a po dvou krásných akcích jsme šli do vedení. Ve druhé půli jsme se snažili hrát stejný fotbal, bohužel nám chyběla přesnost a trpělivost. I přes to, že byl závěr trochu nervózní, jsem s výkonem a výsledkem spokojený. Hráče musím za předvedenou hru pochválit,"




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - O. Bačo [-] , T. Masař [-] (86. J. Mlčák [-] ) , L. Benčík [-] , E. Hradil [-] (80. M. Vašulka [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (88. V. Pavlíček [-] ) , M. Blanař [-] , P. Hlobil [-] , R. Michálek [-] , D. Hubáček [-] , M. Malý [-]

HFK Třebíč
K. Procházka [-] - K. Havránek [-] , M. Dogui [-] , T. Tsuchiya [-] (46. M. Dočekal [-] ) , R. Novotný [-] , S. Kishita [-] (46. L. Karásek [-] ) , J. Chlup [-] , O. Benda [-] , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-] , M. Kelbler [-]

ŽK: 43. M. Švec , 70. T. Masař - 19. O. Benda , 56. K. Havránek .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Duda Radim - VRŤO Peter, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.