2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O osudu Záp rozhodla v Chrudimi Kopeckého penalta


Branky


0

Středočeské Zápy vedené kapitánem Kalivodou se před sezónou netajily vysokými ambicemi a hned první kolo ukázalo, že je třeba tuto informaci nebrat na lehkou váhu. Deklasování Čáslavi mluví samo za sebe. Na druhou stranu ani Chrudim rozhodně nepatří k celkům, které je radno podceňovat. Remíza s nováčkem z Benátek totiž zdaleka nemusí o ničem vypovídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím

Sotva si všichni diváci našli svůj kousek stínu a začali sledovat hru, už byli znovu na nohách. Na první závar před Zápskou brankou totiž čekali pouhé čtyři minuty. Do šance se dostal Vácha, z výhodné pozici na penaltovém puntíku totiž nechal pouze vyniknout brankáře Straku. Následný roh poslal Kesner na hlavu Krčála, ten ale pro změnu branku těsně netrefil. Tyto situace je pak mohly za sedm minut tuplem mrzet, když se podařil Zápským fotbalistům smrtící brejk. Po nepovedeném rohu domácích unikal po pravé straně osamocený Jelínek. Místo zakončení zvolil perfektní přihrávku do ideální gólové pozice Kalašovi, který však tváří v tvář Mrázkovi zklamal a branku trestuhodně minul.
Utkání bylo poměrně dost nervózní a sudí musel hráče hned několikrát krotit, brankové situace to však nepřineslo. To přestalo platit v třicáté páté minutě. Straka šel ve vápně proti míči, odkopnout se mu jej však nepodařilo a před Váchou tak zbývali v bráně pouze dva obránci. Jednomu z nich se pak přece jen podařilo jeho pokus zablokovat, úspěšnou dorážkou tak musel celou situaci vyřešit z pohledu domácích Kesner – 1:0. Do konce poločasu se už Zápům odpovědět nepodařilo.

 

Protesty hostům nepomohly

V první půlce byla Chrudim lepším týmem a druhý poločas začal obdobně. Až do šedesáté šesté minuty hry měla hru pod kontrolou a udržovala těsné vedení. Poté však pozvedl šance na bodový zisk hostů jako pravý kapitán David Kalivoda. Ten zůstal zapomenut ve vápně a z této výhody dokázal vytěžit gólovou hlavičku – 1:1. Trefil se potřetí ve dvou zápasech. A pro domácí pak mohlo být ještě hůř, protože touto brankou začala celá série šancí hostujícího týmu na vstřelení vedoucí branky. Jen za šest minut pálil velmi tvrdě Jelínek, s jeho projektilem si Mrázek poradil. Za další minutu se do centrovaného míče ukázkově položil opět Kalivoda a Mrázek musel doslova čarovat, když jeho ráně do šibenice čelil. Do třetice se pak opět za minutu musel vytáhnout proti hlavičce Jelínka, čímž celou sérii gólovek Záp ukončil s pouze jednou kapitulací na svém kontě. A jak to tak ve fotbale bývá, když to nejde na jedné straně ani na třikrát, povede se to na druhé hned z první. Je však třeba podotknout, že Kopecký měl svou pozici lepší, než kterýkoli z hostů, střílel totiž z pokutového kopu. Ten byl odpískán po faulu Nováka na Kesnera a Kopecký si s ním poradil s přehledem – 2:1. Do konce zbývala i s nastavením necelá čtvrthodina a během ní už domácí ztrátu tří bodů nepřipustili. Naopak mohli sami ještě jednu branku přidat, to by však musel Slepička ve stoprocentní šanci trefit z malého vápna branku. To se nestalo a utkání tak skončilo těsnou výhrou Chrudimi. Hosté se velmi zlobili na rozhodčího Průchu a s penaltou, kterou nařídil zásadně nesouhlasili, s výsledkem zápasu už ale nemohli udělat nic.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Mastík [-] (84. J. Luptovský [-] ) , J. Krčál [-] , M. Radouš [-] , V. Řezníček [-] - L. Kopecký [-] (90. M. Malinský [-] ) , S. Langr [-] , D. Sixta [-] (85. O. Hauf [-] ) , O. Kesner [-] (93. M. Opina [-] ) - T. Vácha [-] , R. Holub [-] (67. P. Rybička [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - M. Novák [-] , J. Duben [-] , M. Kovařík [-] , F. Hakl [-] (65. O. Lukashov [-] ) - J. Jelínek [-] , P. Pavlík [-] , V. Svoboda [-] , D. Kalivoda [-] , P. Putz [-] (34. Z. Jemelík [-] ) - J. Kalaš [-] (81. M. Baloun [-] )

ŽK: 63. S. Langr , 90. J. Luptovský - 28. P. Putz , 59. J. Jelínek , 78. M. Novák , 81. P. Pavlík , 83. M. Baloun , 90. J. Duben .
Hráči zápasu: O. Kesner , L. Mrázek .
Místo: tráva. Počet diváků: 500.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.