4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice zkušenostmi porazily Touškov


Branky


9. M. Klement , 13. Z. Klement (p.) , 54. M. Klement , 56. Z. Klement - 53. A. Šimice , 65. A. Šimice
0

Velmi mladý tým přijel do Křimic s ambicemi urvat vítězství. Malé derby hned v prnvím kole přineslo šest gólů, ale jen 3 střelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Často chybující Touškov byl tvrdě trestán

Mladé pušky z Touškova se již od začátku utkání ujaly iniciativy a snažily se tvořit hru. Jejich nedůslednost v bránění však dokázal záhy, již v 9. minutě potrestat Martin Klement. A za čtyři minuty to s hosty vypadalo ještě hůře. Po faulu brankáře hostí Hermana ve vápně se z pokutového kopu nemílil Zdeněk Klement. Hosté však své zbraně neskládali, ale jejich nemohoucnost v zakončení byla do nebe volající.

Nepřesnost touškovských je stála body

Ve druhém poločase Touškov přidal ještě více na temtu, které domácí příliš nestíhali a tak se soustředili se především na obranu. Tato taktika se ukázala jako dobrá, nikoliv však výtečná. Jen díky vysokému procentu nepřesných střel se hosté neujali vedení. Šance pro Touškov svitla v 53. minutě, když se po rohovém kopu prosadil hlavou stoper André Šimice. Poté však již přišla čtyřminutovka hrůzy, po které se již hostující hráči nedokázali vzpamatovat. V těchto třech minutách se po dvouminutovém intervalu prosadili opět oba Klementové a stav byl již 4:1. Touškov byl poté de facto do konce zápasu nastěhovaný na útočné polovině, jenže nepřesnost jeho hráčů byla tak intenzviní, že gólman Řehoř mohl pouze kontrolovat střely létající mimo jeho branku. V 65. mintě se prosadil opět hostující André Šimice a jak jinak, než hlavou. V závěru podržel Křimice Řehoř a ty tak uhájily vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn (předseda klubu): Hosté ze šesti střel dali čtyři góly, my z třiceti střel dva. To hovoří samo za sebe.



Sestavy


FC Křimice B
J. Řehoř [-] - M. Škoda [-] , J. Rada [-] , P. Dobrý [-] , A. Kydlíček [-] , F. Šváb [-] , Z. Klement [-] , M. Klement [-] , M. Hauer [-] , P. Housar [-] (46. M. Bártík [-] ) , J. Novák [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - D. Vrba [-] (58. M. Beneš [-] ) , L. Peikert [-] (50. D. Wagner [-] ) , M. Tříkač [-] (53. M. Šůla [-] ) , J. Zajíček [-] , P. Foltýn [-] , J. Anděl [-] , S. Karbusický [-] (39. D. Tobrman [-] ) , J. Huleš [-] , P. Boháč [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 70. P. Dobrý , 76. M. Škoda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - BÁRTA Kamil (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.