Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas s hvězdou Kamilem Michalem kterému se podařilo skórovat dokonce třikrát!


Branky


9

Zápas se zajímavým a nečekaně jasným výsledkem díky dominanci SK HABRY nad TJ Sokol Lučicí se odehrál za příjemného počasí s 50 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal s jasnou dominancí SK HABRY a bleskovými útoky na Lučici. První gól přišel tedy pro Habry a to ve 13. minutě od hráče Martina Kudláčka po krátkém sólu před brankou a střelou na roh branky. Lučice se snažila obrátit útoky ale neúspěšně. Jelikož ve 24. minutě Habry znovu ukázali svoje síly a skórovali. Tentokrát se to povedlo hráči Kamilovi Michalovi díky krásné nahrávce před brankou. Ten ale v tomto zápase rozhodně neskončil, devět minut po jeho prvním gólu skóroval znovu a naděje na výhru Lučice pomalu hořely. Poločas tedy skončil finálním výsledkem 3:0 pro SK HABRY.

Druhý poločas

Druhý poločas začal podobně jako ten první, a to dominancí SK HABRY nad Lučicí. To se promítalo hned osm minut po rozehrání gólem Kamila Michala což byl jeho třetí gól a čtvrtý gól SK HABRY. Čímž už byl výsledek zápasu pro všechny téměř jasný. To ještě Habry ale dokázali potvrdit gólem v 83. minutě od hráče Pavla Bártíka krásnou střelou na roh branky z větší vzdálenosti. Tím byl zápas v podstatě ukončen s finálním výsledkem 5:0 pro SK HABRY kteří si tímto krásně ukončili soutěž.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Martin Vochmel: Myslím si že Habry to dnes odehráli opravdu krásně, především Kamil Michal nám ukázal skvělé výkony. Musím tedy uznat že to byla opravdu podívaná s výsledkem který většina opravdu neočekávala.




Sestavy


TJ Sokol Habry
P. Vala [-] - L. Vavřička [-] , M. Bernat [-] , M. Vlček [-] , M. Korel [-] , M. Kudláček [-] , K. Michal [-] , L. Klouček [-] (70. J. Lacina [-] ) , R. Krátký [-] , P. Vlášek [-] , M. Kafka [-] (53. P. Bártík [-] )

TJ Sokol Lučice
V. Svoboda [-] - B. Císař [-] , J. Marek [-] , J. Boháček [-] , J. Jiráček [-] (46. L. Kreuz [-] ) , D. Jiráček [-] , J. Herman [-] , N. Vrána [-] , P. Vála [-] , J. Pavlík [-] , P. Šíma [-]

ŽK: 34. B. Císař , 89. J. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - KOPŘIVA Miroslav, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zbyněk Kutina

Expert: Petr Adamka
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích