Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice dostaly příděl


Branky


4. J. Folk , 20. P. Ženíšek , 28. J. Folk , 38. J. Šlauf , 52. J. Roubal , 67. P. Šlauf , 73. J. Šlauf , 88. P. Šlauf
0

Setkaly se týmy z opačných konců tabulky. Křimice se nachází na desátém místě tabulky, kdežto Druztová bojuje o postup. Podle toho tak vypadal i konečný výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak od úvodních minut

Hosté vstoupili do utkání opravdu skvěle, skóre otevřel již ve čtvrté minutě Jiří Folk. Druztová střílela góly jako na běžícím páse.  Ve 20. minutě se krásnou střelou do šibenice prosadil Petr Ženíšek. Domácí nemohli zachyti nastolené tempo a byli takřka neustále pod tlakem, což byla přesně voda na mlýn kombinací Druztové. Ve 30. minutě se po jedné takové pěkné akci kombinaci dokázal trefit opět Jiří Folk. Za osm minut to již bylo o čtyři branky, trefu zaznamenal Jan Šlauf

Další čtyři kousky

Čtyři v prvním a čyři v druhém. Taklhe vypadal průběh utkání mezi Křimicemi a Druztovou. První gól druhého poločasu vstřelil krátce po jeho začátku Jaroslav Roubal. V 67. minutě vyšla hostům opět pěkná kombinace, na jejímž konci stál skórující Petr Šlauf. Na 7:0 z pohledu Druztové zvyšoval opět Šlauf, tentokráte Jan. No a když už jsme u těch Šlaufů, tak na konečných 8:0 upravil dvě minuty před koncem Petr Šlauf, který si tak připsal svůj druhý zásah v utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Hosté byli ve všech aspektech hry lepší, zaslouženě vyhráli. Mohlo to skončit ještě vyšším rozdílem. Naše hra byla opravdu špatná, nevytvořili jsme si žádnou šanci.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Já si myslím, že jsme zápas zvládli dobře. Projevuje se dobrá účast na trénincích. Dost šancí jsme ještě v závěru neproměnili.



Sestavy


FC Křimice B
J. Řehoř [-] - T. Hladík [-] , T. Kroupa [-] , M. Brousil [-] , M. Klement [-] (63. I. Singer [-] ) , M. Velkoborský [-] , Z. Klement [-] , J. Novák [-] , A. Kydlíček [-] , M. Rada [-] (41. P. Housar [-] ) , M. Škoda [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] (75. O. Kosa [-] ) , M. Hakr [-] (75. P. Procházka [-] ) , P. Ženíšek [-] (69. V. Němeček [-] ) , P. Šlauf [-] , J. Roubal [-] (55. L. Denk [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] (62. T. Roubal [-] ) , Z. Šimandl [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 32. M. Velkoborský , 37. J. Novák , 64. T. Kroupa - 48. Z. Šimandl .
Hráči zápasu: J. Řehoř - P. Šlauf .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - LUKÁŠEK Zdeněk (N), HAUPTMANN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.