Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si zastřílely


Branky


0

Tohe utkání ukázalo, že v Křimicích neumějí jen dobré zelí, ale také fotbal. Chotíkov, který se aktuálně nachází na předposlední příčce každý zápas bojuje, ale podařilo se mu zvítězit zatím pouze dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimice byly v prvním poločase lepší, držely balón, ale největší šance si paradoxně vytvořili hosté, kteří nastřelili dvakrát tyč. Žádná akce se neujala, ani jeden z týmů nedokázal v rámci první půle skórovt, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl otočkou o 180 stupňů oproti tomu prvnímu. Domácí nakopli svůj stroj a již v 50. minuě slavili svůj první zásah. Kamil Bárta otevřel skóre střelou z vápna. Od 58. minuty jsme viděli sérii slepených gólů. Martin Klement dokázal během pěti minut vstřelit hattrick. Nejprve proměnil samostatný únik, poté zase rozvlnil síť střelou z poza vápna. Minutu po třetím zásahu Martina Klementa se prosadil také Michal Velkoborský. Poslední zásah Chotíkovu zasadil Zdeněk Klement, když ve vápně obešel dva obránce poté poslal střelu do brány podél gólmana. Chotíkov svůj čestný úspěch vstřelil dvě minuty před koncem zásluhou Davida Kestlera.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Měli jsme tlak po celý zápas, v prvním poločase jsme nedokázali nic proměnit, hosté nastřelili dvakrát tyč. Ve druhé půli jsme se rozstříleli.

FC Chotíkov 1932 B
Martin Vyskoč (hráč): Hra v prvním poločase byla celkem slušná, drželi jsme krok se soupeřem a měli jsme i pár tutových šancí, které jsme ale nedokázali proměnit. O poločase nám vystřídal jeden s nejdůležitějších hráčů z důvodu poraněné achillovky. To náš tým nahlodalo a už jsme nedokázali udržet koncetraci při zápase.



Sestavy


FC Křimice B
M. Hruda [-] - P. Dobrý [-] (54. T. Kroupa [-] ) , M. Škoda [-] , T. Čechura [-] , A. Kydlíček [-] , K. Bárta [-] (63. M. Velkoborský [-] ) , J. Rada [-] , P. Housar [-] , F. Šváb [-] , M. Klement [-] (63. I. Singer [-] ) , Z. Klement [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - V. Struhár [-] (72. P. Oulík [-] ) , M. Vyskoč [-] (62. R. Ježek [-] ) , D. Kestler [-] (45. J. Kreipindl [-] ) , P. Malata [-] , D. Kristl [-] , M. Bernas [-] , M. Rubáš [-] , P. Čech [-] , P. Novák [-] , M. Hauer [-]

ŽK: 45. D. Kestler , 47. P. Malata .
Hráči zápasu: M. Klement - D. Kestler .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - LUKÁŠEK Zdeněk (N), FRYČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.