6:1
(3:1)
20. T. Kougl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: České Heřmanice si znovu zastřílely


Branky


30. M. Brychta , 36. M. Brychta , 38. M. Brychta , 47. L. Mach , 57. L. Mach , 64. L. Mach - 20. T. Kougl
4

Do Českých Heřmanic zajížděli ke svému utkání hráči Březové nad Svitavou. Hosté sice vstřelili branku jako první, domácí ovšem během několika minut odpověděli. Konečné skóre 6:1 znamená, že České Heřmanice doposud neztratily jediný bod. Hattrickem se blýskli Martin Brychta a Lukáš Mach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Heřmanice
Fanoušek Českých Heřmanic: Do dvacáté minuty byla o brankové momenty docela nouze, než se trefil po hrubé chybě domácí obrany hostující Tomáš Kougl, který to mazácky, jako já nedávno v Pardubicích (smích), zkušeně poslal gólmanovi přesně mezi nohy. Že soupeř z Březové nad Svitavou umí být velice nepříjemný protivník se ví už dlouho. To také platilo do 30. minuty, než se poprvé prosadil domácí Martin Brychta. České Heřmanice se rozjížděly opět pomaleji, alespoň jako posledních pár domácích zápasů. Osobně jsem čekal, když měli k dispozici jednu z nejsilnějších sestav, že to bude od začátku fotbalový festival. Nakonec soupeř mohl být rád, že k dispozici nebyl defenzivní štít, který tentokrát obstarával nezvykle Tomáš Jirsák a na hře směrem dopředu to bylo hodně znát. Nicméně ve druhém poločase po druhém hatricku v zápase už to chvíli vypadalo na exhibiční záležitost. Po domácím prostřídání už se zápas spíše dohrával, ale je dobře, že domácí konečně na delší časový úsek dali příležitost hráčům z lavičky. Osobně bych vyzdvihl výkon hlavního rozhodčího Jiřího Stárka, jelikož nebyl vůbec líný na krok a se zápasem, který byl místy docela tvrdý, si poradil na výbornou. To se s Milošem Zerzánem, který píská téměř celý zápas z kruhu, nedá vůbec srovnat.




Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Šplíchal [-] , O. Brychta [-] (71. D. Uher [-] ) , L. Laštovka [-] , M. Košín [-] , P. Chleboun [-] , M. Brychta [-] (66. M. Kříž [-] ) , M. Brychta [-] (67. T. Kusý [-] ) , T. Pánek [-] (71. P. Jílek [-] ) , T. Jirsák [-] , L. Mach [-] (71. F. Jána [-] )

TJ Sokol Březová nad Svitavou
M. Milota [-] - R. Milota [-] , E. Kutlák [-] (57. M. Kučera [-] ) , M. Ducháček [-] , J. Stupka [-] , F. Roshan [-] , M. Hájek [-] , M. Čuhel [-] , V. Dufek [-] , V. Lidmila [-] , T. Kougl [-] (77. O. Štoudek [-] )

ŽK: 41. E. Kutlák , 62. F. Roshan .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ZEMAN Josef, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Konejl

Expert: Jan Kyllar
Tip experta: výhra domácích

Nezastavitelné Heřmanice a hlavně duo Jirsák - Mach si s Březovou poradí. I když hosté umí zahrát velice nepříjemně.